Vissza lehet hozni elabortált lelket?
Én a saját történetemet mesélem el, nem tudom hogy ebbe a kategóriába tartozom-e.
92-be anyukámnak volt egy abortusza mert hogy nem volt még külön lakásuk apukámmal és így nem volt megfelelő a baba érkezése. Szóval elvetette.
Én 96-ban születtem.
Aspergeres lettem, meg mellé van csomó más mentális és testi bajom is és nem egyszerű az életem.....
Nem tudom mi köze van hozzá, amúgy én úgy vagyok vele hogy sose szeretnék gyereket , meg nem tartom bűnnek az abortuszt nyilván a nők nem jókedvükben választják ezt. Csak érdekes az összefüggés.
Mondjuk azt nem tudom hogyha annyira "hozzájuk akartam volna leszületni", akkor mit csináltam 4 évig :D 92 és 96 között..
26/n
Szilvi
Ha a lelke ugyanaz is lenne a személyisége, neme, külseje gondolom más. Őszintén nem tudom hogy van ez, de hálistennek már a pénz nem akadály hogy hátha kitudnám deríteni, csak nem tudom hol kezdjem mert nem akarom hogy hülyének nézzenek vagy elítéljenek. En hiszek is az ezotériaba és érdekel is.
2.válaszoló, te is biztos okkal születtél oda, és ilyennek amilyen vagy. Szerintem mindennek van valami oka még ha nem is értjük, hogy mi🙂
Nem hiszek benne, hogy a gyerek maga választja a szüleit, ezek szimplán csak biológiai okok.
Egyébként elgondolkodtató, amit az utolsó ír. A mi családunkban számtalan abortusz történt (főleg apai ágon, egyik dédnagyanyám szerintem abortusz rekorder), bár nem anyám, de nagyszülők, dédszülők részéről, amiről én egész felnőtt létemig nem is tudtam. Viszont: tudja a franc, hogy konkrétan miért, de nyomasztott a családom gyerekkoromtól kezdve. Nehéz ezt leírni szavakkal, hogy hogyan és miért, de sosem kötődtem úgy, mint a többi gyerek. Nekem is vannak pszichés problémáim, én se szeretnék gyereket, rosszul vagyok a terhesség gondolatától is (a gyerekeket nem utálom, velük nincs semmi gondom) de az abortuszétól is ugyanúgy. Furcsa, mert mikor még semmit sem tudtam a temérdek abortuszról a családból akkor is már rosszul voltam tőle, de valami egész irreális szinten. Nem, nem ítélkezem, nem vagyok véresszájú ab ellenes, nem erről van szó, nem politikailag beszélek erről. Egyszerűen egy irreális fóbiám volt kvázi egész életemben és sosem tudtam, hogy miért. Érdekes dolgok ezek...
Szerintem van rá valamennyi esély, de egyáltalán nem gondolnám általánosnak. Egy léleknek annyi karmája van, hogy sok helyen, sok anya gyermekeként megszülethet egyszerre, és mindig a legerősebben késztető karma határozza meg, hol fogan meg. Ha abortusszal megszakítják a terhességet, akkor nagy eséllyel máshol fog megszületni, ahová szintén erős karma fűzni. Ha olyan erős a karmája, hogy csak egy személyhez, vagy családhoz születhet, akkor viszont nem kell tenni semmit, magától fog újra megfoganni. Ha volt más, erős karmája is, akkor az első adandó alkalommal megfogant abban a környezetben, így már nem hozható vissza.
Azt is tudni kell, hogy a lélek fölött az embernek nincs hatalma, nem tudja erre, vagy arra hívni, küldeni, a lélek emberi szemszögből érinthetetlen. Így ha két élet között várakozna, és te megpróbálnád visszahívni, hogy nálatok foganjon meg, akkor sem sikerülhetne.
A lélek halhatatlan, a tudat meg a testtel együtt fejlődik ki pár év alatt, szóval nem ölt meg senkit.
Ha annak a léleknek dolga van ezzel a családdal, úgyis ide fog leszületni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!