Aki szerelmi kötést cisnál, az mivel indokolja?
Figyelt kérdés
A szerelmi kötés lényege, hogy a másiktól elveszed a szabad akarat és érzelem lehetőség és magadhoz kényszeríted akarata és érzelmei ellenére.
Tulajdonképpen a rabszolgáddá teszed a másikat.
Én szerettem már sok lányt, és volt aki viszont szeretett, volt aki nem.
De ha bárkiről megtudtam volna, hogy kényszerből lett volna velem, iszonyatosan megundorodtam volna tőle.
Ez egyszerűen ellentmond a szeretetnek, mint olyan. Hisz nem akarok annak rosszat, akit szeretek. Szerintem legalábbis.
Mégis.. ti, akik ilyeneket cisnáltattok, miért csináljátok? Nem rossz érzés, hogy rabszolgát cisnálsz abból akit elvileg úgy szeretsz ahogy van?
2022. jún. 15. 19:11
21/22 anonim válasza:
Kivel lehet ilyen kötést csináltatni? Engem érdekel.
22/22 A kérdező kommentje:
21, anyáddal ;D
2022. jún. 20. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!