Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki szerelmi kötést cisnál,...

Aki szerelmi kötést cisnál, az mivel indokolja?

Figyelt kérdés

A szerelmi kötés lényege, hogy a másiktól elveszed a szabad akarat és érzelem lehetőség és magadhoz kényszeríted akarata és érzelmei ellenére.

Tulajdonképpen a rabszolgáddá teszed a másikat.

Én szerettem már sok lányt, és volt aki viszont szeretett, volt aki nem.

De ha bárkiről megtudtam volna, hogy kényszerből lett volna velem, iszonyatosan megundorodtam volna tőle.

Ez egyszerűen ellentmond a szeretetnek, mint olyan. Hisz nem akarok annak rosszat, akit szeretek. Szerintem legalábbis.

Mégis.. ti, akik ilyeneket cisnáltattok, miért csináljátok? Nem rossz érzés, hogy rabszolgát cisnálsz abból akit elvileg úgy szeretsz ahogy van?

2022. jún. 15. 19:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát őszintén én már társasjátékoknál is úgy vagyok, hogy ha megsejtem, ogy a másik nyerni hagy engem, már akkor rárúgom az asztalt:D

Nincs értelme a kompetetív játéknak, ha a másik nem akar igazán legyőzni.

És bizony a szerelemnek sincs értelme, ha nem magától alakul ki. Az ilyen inkább menjen el prostizni, az működik ezen az elven. És kb ugyanannyi valódi szerelmet kapsz egy fizetett prostitól, mint egy bűbájjal megbolondított párkapcsolattól.

Ráadásul ez a célpont szemszögéből nettó átoknnak minősül, hiszen rákényszerítenek valamit amit ő nem akar. Mi más ez, ha nem egy ártó mágia, átok?

2022. jún. 16. 16:32
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, nagyon igazad van, de sokan ezt nem látják, vagy nem akarják látni. hiszen ha valakire rákényszerítünk bármit, az egyértelmű fekete mágia
2022. jún. 16. 20:03
 13/22 Tudi333 ***** válasza:
44%
10-es! Miért zavar az téged, hogy ki mit csinál? Itt kezdődik a gond(od)! Szabad akarat, de aki ilyet tesz vagy tetet, annak már miért nem lehet szabad akarata?
2022. jún. 16. 20:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az is szabad akarat, hogy meggyilkolom azt aki nem tetszik?
2022. jún. 16. 22:05
 15/22 A kérdező kommentje:

13, a törvény is ilyen. Aki árt másnak, annak elveszik a szabadságát (börtönbe zárják).

Márpedig elvenni valakitől a szabad érzelmi döntés jogát az ártás, tökre megértem ha valaki ugyanúgy érez az ilyen emberekkel kapcsolatban, mint pl az emberrablókkal vagy gyilkosokkal kapcsolatban.

2022. jún. 17. 09:28
 16/22 Tudi333 ***** válasza:
0%
Féltek.
2022. jún. 17. 09:31
 17/22 A kérdező kommentje:

16, ez nem félelem, engem úgysem érint, nagyobb hatalomnak tettem már esküt minthogy holmi átokkal befolyásolni lehessen.

De a dolog elve. Ez nagyjából olyan mint amikor annyira rajongasz egy sztárért, hogy megölöd. Egyszerűen önellentmondásos, hisz ártasz annak akit állítólag szeretsz.

És ezért szól a kérdésem amúgy azokhoz akik csináltattak már ilyen kötést, hogy ők ezt hogy élik meg. Mert ha valóban működhet egy ilyen kötés akkor az egyenértékű azzal, hogy beginázod a kedvest és elrabolod, hogy aztán a pincédben tartsd fogva éveken át.:D

Számomra ez minden, csak nem szerelem. Ezért vagyok kíváncsi azok véleményére akik ezt cisnálják.

2022. jún. 17. 09:58
 18/22 Tudi333 ***** válasza:
100%

Válaszoltam a kérdésre, azért mert az illető annyira szenved a másik hiányától, hogy nem lát más kiutat. Aki ezt nem érti, az nem szenvedett még annyire. Bármikor beüthet.

Aki ilyet csináltat azt már semmi sem érdekli, csak, hogy ne szenvedjen.

2022. jún. 17. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem csak szabad akarat kérdése!!!

Ha belepiszkálsz mások érzelmi rétegeibe az előre nem látható folyamatokat indíthat el.

Dilihàz vagy koporsó is lehet a vége (szélsőséges esetben)

2022. jún. 17. 11:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Ismerek egy bűn ronda nőt aki legalább annyira okos és bölcs mint amennyire szép

Kötést csináltatott a kiszemeltjén

A nő igaz hogy ronda buta és ostoba de legalább egy aljas kis görény

Hogyan hogy hogy nem, a dolog nem működött erre elkezdtek magányosság érzést generálni a kiszemeltjén.

Kiváló ötlet!!!

Egyenes út az öngyilkosságba kergetéshez

2022. jún. 17. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!