Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tükör védelem mágia?

Tükör védelem mágia?

Figyelt kérdés
Azt az ember csak magára tudja tenni vagy valaki más is rá? Én azt olvastam hogy csak magára tudja.
2022. jún. 3. 13:45
 1/10 Grimfox ***** válasza:
69%
Ha a módszert kellőképpen módosítod(az alap ötletet nem érintve), másra is tudod tenni, feltéve, hogy az illető tud róla, és beleegyezik, avagy ő maga kéri. Beleegyezés nélkül még a módosítás után sem tudod másra rakni.
2022. jún. 3. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Emberre tenni?

Én eddig gúy tudtam a tükörmágia területet véd :O

2022. jún. 3. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,nem én szeretném másra tenni. Attól félek hogy egy ismerősömre tettek ilyet. De akkor ez lehetetlen?
2022. jún. 3. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez a fajta tükörmágia mit takar? Mi az eredménye, ha egy emberre kerül?

Mondom, én cska azt ismerem, amikor egy területet kerítenek körbe ezzel és tulajdonképpen ugyanazt az X távolságot járod be újra és újra és újra ahelyett, hogy bejutnál az elkerített területre.

2022. jún. 3. 15:17
 5/10 Grimfox ***** válasza:
100%
Ilyen formában igen, lehetetlen.
2022. jún. 3. 15:46
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 ez az amikor védett minden mágia ellen.
2022. jún. 3. 22:42
 7/10 Grimfox ***** válasza:
Miért félsz attól, hogy egy ismerősödre ilyen védelmet tettek?
2022. jún. 4. 00:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen. Lehetséges vagy nem?
2022. jún. 4. 11:29
 9/10 Grimfox ***** válasza:
Ezt a kérdésedet az 5. válaszban megválaszoltam. Ilyet nem lehet a tükörrel. Sok mást persze igen, aminek hasonló hatása van, pl visszaveri a szerelmi kötést, amit rá akarnak rakni, pedig nem tükör védelem, hanem teljesen más elven működő rendszer. A tükör csak egy a sokféle módszer közül, amivel meg lehet védeni magadat, és ugyanilyen sok módszer van, hogy másokat védj meg, akár a tudtukon kívül.
2022. jún. 4. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Írna valaki valami konkrétumot is?
2022. jún. 7. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!