Tükör védelem mágia?
Figyelt kérdés
Azt az ember csak magára tudja tenni vagy valaki más is rá? Én azt olvastam hogy csak magára tudja.2022. jún. 3. 13:45
1/10 Grimfox válasza:
Ha a módszert kellőképpen módosítod(az alap ötletet nem érintve), másra is tudod tenni, feltéve, hogy az illető tud róla, és beleegyezik, avagy ő maga kéri. Beleegyezés nélkül még a módosítás után sem tudod másra rakni.
2/10 anonim válasza:
Emberre tenni?
Én eddig gúy tudtam a tükörmágia területet véd :O
3/10 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,nem én szeretném másra tenni. Attól félek hogy egy ismerősömre tettek ilyet. De akkor ez lehetetlen?
2022. jún. 3. 15:12
4/10 anonim válasza:
Ez a fajta tükörmágia mit takar? Mi az eredménye, ha egy emberre kerül?
Mondom, én cska azt ismerem, amikor egy területet kerítenek körbe ezzel és tulajdonképpen ugyanazt az X távolságot járod be újra és újra és újra ahelyett, hogy bejutnál az elkerített területre.
5/10 Grimfox válasza:
Ilyen formában igen, lehetetlen.
6/10 A kérdező kommentje:
#4 ez az amikor védett minden mágia ellen.
2022. jún. 3. 22:42
7/10 Grimfox válasza:
Miért félsz attól, hogy egy ismerősödre ilyen védelmet tettek?
8/10 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen. Lehetséges vagy nem?
2022. jún. 4. 11:29
9/10 Grimfox válasza:
Ezt a kérdésedet az 5. válaszban megválaszoltam. Ilyet nem lehet a tükörrel. Sok mást persze igen, aminek hasonló hatása van, pl visszaveri a szerelmi kötést, amit rá akarnak rakni, pedig nem tükör védelem, hanem teljesen más elven működő rendszer. A tükör csak egy a sokféle módszer közül, amivel meg lehet védeni magadat, és ugyanilyen sok módszer van, hogy másokat védj meg, akár a tudtukon kívül.
10/10 anonim válasza:
Írna valaki valami konkrétumot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!