Az amulettek hogyan védenek meg bennünket?
Az attól függ, hogy mi az amulett. Tűztől a porral-oltó jó választás, a rablástól, egy 45'-s magnum.
a leeső féltéglától, egy sisak. de egy öklömnyi-gyémánt amulett a szegénységtől is megóv, ha idejében eladod.
nekem van egy babonáktól óvó amulettem.
Nem tudom hogy működik, de működik. Amióta meg van azóta nem vagyok babonás.
Emeli a tudatszinted.
Pl. Ha este a sötétben, egyedül megnézed az ördöűzőt, majd lekapcsolod a villanyt; a tudatszinted a béka feneke alá süllyed, és rémeket fogsz látni/érezni, aminek semmi valós alapja nincs, csak a film letaszított egy beszűkült tudatállapotba.
Az amulettekről röviden:
Neked, magadnak kellene elkészíteni a megfelelő paraméterek szerint, ahhoz, hogy rendesen működjön. Ez nem kis munka.
...ha készen veszel egyet, az leginkább csak a hit (=elhívés ereje) által működik.
Még egy:
először meg kell ismerned magad, ahhoz, hogy tudd, (valójában) mire van szükséges. ... Mindennek kulcsa a megértés és az önismeret ... de lehet még az ösztönös született tudás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!