Avicii is figyelmeztet bennünket a BigBrother létezésére?
"Nem vagyok angolos"
Hát azt vettük észre. Amúgy mindig az a hipnotizált, agymosott, manipulált, aki nem ért velünk egyet...
"Nem vagyok angolos"
azt észre vettük.
Most még szitkozódtok, de ki tudja mit hoz a holnap! Nevettek majd akkor is ha elpusztítják a családotokat? Barátaitokat, már ha vannak...Azért meg elnézést hogy én nem vagyok agymosott(erről még írok) és nem a populáris nyelvet tanulom.Spanyolt tanulok,ha annyira érdekel!
Tehát:nem tűnt még fel hogy az angol a legelterjedtebb nyelv? Mert az.Ezt értik a legtöbben,így a legtöbb emberhez ezen az úton lehet eljuttatni a hipnózist.S már a családom sem tanulta SOHA ezt a nyelvet!!! Mert ebben rejlik a legtöbb sátáni üzenet! Ne tegyétek ti se!
"Téged is megvakított ez a hipnózis! Azt ajánlom
nyisd ki a szemed amíg nem késő."
A számból vetted ki a szót, csakhogy az előbbi kijelentésed nem az egyes válaszíróra igaz, hanem rád.
- Avicii is figyelmeztet bennünket a BigBrother
létezésére?
- Nem, csak belemagyarázod, mert dinka vagy.
M
"Tehát:nem tűnt még fel hogy az angol a legelterjedtebb nyelv?"
Nem tűnt fel, mert a mandarin nyelvet többen beszélik az angolnál. A reptoid nyelvet meg még annál is többen. Avicii pedig már nem él, elhallgattatták és egy t-1000-es modell vette át a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!