Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez a harmadik szemem lehet?

Ez a harmadik szemem lehet?

Figyelt kérdés
Csukott szemmel kék és zöld színeket szoktam látni, ritkább esetben lilát. Ezek a színek össze-vissza mozognak, és ilyenkor a homlokomnál egy nyomó érzést érzek. Néha az emberek körül látok ilyen körvonalat, amiknek a színe változik. Ezenkívül párszor szoktam látni előre az elkövetkezendő napok eseményeit, általában magas pontossággal.

2022. máj. 29. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Kicsit off, de szeretnék többet tudni a témáról.

Írnál magadról pár szót, hogy el tudjam helyezni az itteni információkat a megfelelő kontextusban?

Hán éves vagy?

Mivel foglalkozol?

Végzel spirituális gyakorlatokat?

7-es

"A harmadik szem működéséhez nem kell meditálni , legalábbis olyan értelmében ahogyan ezt sokszor értik. Elég az elmének üres állapotában lenni..."

Elég csak az üres állapot!? A ritka, spontán pillanatoktól eltekintve ez az (az üresség) amit nagyon nem egyszerű elérni. És épp ez a célja a meditációnak, amelynek az eredményes gyakorlása sok feltételhez és próbálkozáshoz kötött.

Kérdező!

A meditációt és első körben az ahhoz szükséges körülmények megteremtését, (elcsitító gyakorlatok) azért javaslom, hogy magad is különbséget tudj tenni a valódi tiszta "harmadik szemes" észleletek és a fantáziád által kiterjesztett fiziólógiai jelenségek között.

2022. máj. 30. 09:01
 12/12 anonim ***** válasza:

az emberek, élőlényes s tárgyak körüli körvonalakról.

én is láttam kiskorom óta. ez mindíg fehér volt. aztán ahogy idősödtem színes lett stb.

mindenki 3.szemezett. aztán egy szemész kölcsön adott egykönyvet amely ezt elmagyarázta.

valami 3D- s látás.

Nekem rossz a 3D látásom valamiért. nem tudni. kiskoromban dobókocka volta jelem s egyre jobban tudtam rajzolni. aztán áttetszőben mindenféle ilyen testet stb. tehát ponth nekem kellene a legjobban 3D ben látnom.

keress ilyen könyveket, jól elmagyarázzák.

minden látás dolgot elmagyaráznak a könyvek. a webes dolgok mindig csak egy százaléknyit. még ez a csukott szemes dolgot is.

bocs, de sztem kamuzod ezt az előre meglátásokat....

spirituális dologban: láttam már sok szellemet. le is videóztam stb. ablakomon is volt nyoma. sokáig azt gondoltam h képzelem,skozfrén vagyok stb.

tehát én csak azokban hiszem h ki van nyitva a 3. szeme aki láttak szellemeket sbizonyítani istudnak. pont.

2022. máj. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!