Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez a harmadik szemem?

Ez a harmadik szemem?

Figyelt kérdés
A napokban elkezdtem meditálni. A harmadik szememet próbáltam kinyitni. Eddig kétszer végeztem el a meditálást. Meditálás közben éreztem egy érdekes érzést a homlokomon. Mintha szúrná valami a homlokom de nem jár fájdalommal.Nem tudom leírni milyen. Később is néha előjött ez az érzés.

2021. nov. 24. 20:54
 1/8 Grimfox ***** válasza:
89%
A terület valóban a harmadik szem környéke. Amit érzel, az nem a harmadik szem kinyílása, hanem az adott ponton összegyűlő energia. A testeden belül az energia elkezd oda gyűlni, ahová koncentrálsz. A harmadik szem nem "nyílik ki" ettől. Hasonló érzést akár a mutatóujjad hegyével is elérhetsz, ha képes vagy oda koncentrálni.
2021. nov. 24. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha kinyílik a harmadik szem mitörténik? Ugyan annyiba fog kerülniba hús, ugyan ez a rabszolgaság marad. Legszivesebben a másik kettőt is becsuknám
2021. nov. 24. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Vigyázz, ha kinyílik a 3. szemed akkor onnantól nagyon nehéz lesz napszemcsit beszerezned.
2021. nov. 24. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Nincs 3.-ik szeme senkinek, nem is lesz..

#3 ezen behaltam

2021. nov. 24. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
Igen, ez a harmadik szemed. Tudnod kell, hogy ha eleget iszol, kinyílik a negyedik szemed is. Hajrá!
2021. nov. 24. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj 3. szem, melyik hagyomány szerintit?
2021. nov. 25. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik szem az egy csakrapont. Mindig nyitva van, ha nem így lenne akkor az gáz lenne.

Az hogy érzed már jó, azonban inkább tanácsos a többi csakrát is így tudatosítani, és nem kihegyeződni egyre, mint azt sokan teszik (főleg az adzsnával).

A meditáció pedig ne irányuljon semmire, mert ha tárgya van, akkor az a legjobb esetben is csak koncentráció. A meditáció túl van a koncentráción.

2021. nov. 29. 03:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok szintén. Nem azt írom, hogy a harmadik szem használatát vagy finomhangolását ne lehetne megcsinálni, csak arra céloztam, hogy felesleges az eröltetés. A jól végzett koncentráció és meditáció "gyors" eredményhez vezet.

Gyakorold a jógát.

2021. nov. 29. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!