Mi a teendő, ha valaki rossz energiákat küld rám? Teljesen biztos vagyok benne hogy ki ő és miért csinálja velem. De a szép szó ide nem elég. Mit tegyek az ártó szándéka ellen?
Jöhet bármilyen jó tanács, szívesen fogadok segítséget, mert már úgy érzem hogy teljesen úrrá lett az életemen és már csak a rosszat küldi rám (iszonyatosan irigy rám mindenért...)
Ráadásul ő az egyetlen testvérem és én szeretem őt, semmiképpen sem akarok ártani neki.
Használhatsz amulettet, ami hárítja a negatív energiát. Így pozitív megerősítést adhatsz magadnak. "Amíg ez a tárgy nálam van, védve vagyok a negatív energia ellen." vagy "Ez a tárgy megvéd engem a negatív energiáktól." Amikor érzed, hogy közelít feléd, akkor megerősítésként a választott tárgyat meg is foghatod. Ez általában marokkő vagy ásvány nyaklánc szokott lenni, de nem törvényszerű, mást is választhatsz.
Az "nem" szót mágiához én sem javaslom. Az "elutasítom" az már határeset, még a "védve vagyok" vagy "védelem alatt állok" típusú mantra jó lehet szerintem.
#13 hogyan?
Magam is tudok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!