Van valamilyen ígéret, vagy fogadalom mágia?
Van, de igazából engedd el. Számodra nincs.
Még a fizikai oldalához is hónapokig kéne tanulj, elmélkedj.
Nem azt mondanám, hogy furává tesz. Bár lehet valakit igen, nem tudom. Szerintem inkább túlzottan a félelemre, büntetésre kezdesz fókuszálni, nem pedig a pozitív dolgokra, lehetőségekre, és ez személyiségelemmé válik.
Valójában nem csak a félelem alapú motiváció, általában a tartós, vagy gyakran jelentkező félelem torzítja a személyiséget. Ezt sajnos magamon tapasztaltam, első kézből tudom.
Ha olyasmiről van szó, ami a kérdezőt érdekli, a jutalomorientált próbálkozások jók lehetnek, de nem az igaziak. Csak a jutalom elmaradását eredményezi, ha nem tartja be, amit be akart. A büntetésre alapozott kísérletek szorongást, félelmet okoznak, ez rövid távon se jó, nemhogy hosszú távon. Az akaraterő megszilárdítása lenne a legjobb, mert az a legbiztosabb, nincs hátulütője, de az élete más területein is profitál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!