Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi mágia Zsófia papnővel?

Szerelmi mágia Zsófia papnővel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy van-e itt valaki aki bármilyen mágiát (de főként szerelmi kötést) csináltatott Zsófia papnővel [link]

A tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Negatív kommenteket nem kérek (bár úgyis tudom, hogy kapni fogok)

2022. máj. 4. 13:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%

Aki csalónak tartja, meg tudná indokolni miért?

Nekem pl majd fél milláért akár az életemet is helyre tudja hozni,tisztítással.

Nos? Többiek? Indokok? Okok?

2022. szept. 15. 22:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Kifizettem neki márciusba 50.000Ft-ot a kötésre, a honlapján fel van tüntetve, hogy ha nem sikerül, akkor visszaadja a pénzt. Nem sikerült, sőt a sráccal azóta kb. teljesen megszűnt közöttünk a kommunikáció, pedig az legalább volt még...Nem adta vissza a pénzt, nem is válaszol.

Szerinted akkor miért tartjuk csalónak? :)

2022. szept. 16. 13:14
 13/17 anonim válasza:
90%

Az emailekre a szertartás óta nem válaszol. Természetesen nem sikerült a kötés, elérni nem lehet, így a pénz nem szerezhető vissza.

Számlát is ígér az oldalán, természetesen a csomag nem tartalmazott semmilyen számlát.

2022. szept. 16. 13:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Fel van tüntetve az oldalon az is, hogy ad számlát (nekem adott is. :)).

Igen, aki hozzá (meg a hasonló kóklerekhez fordul) az végső kétségbeesésében teszi, ők meg ezt használják ki. Én hiszek abban, hogy van olyan, aki tényleg ért hozzá és tud segíteni. Én rosszat találtam, nem volt olcsó tanulópénz, de ha ez a kérdés esetleg eljut olyanhoz, aki kicsit utána akar olvasni, kinek a szolgáltatását veszi ígénybe, akkor már nem volt felesleges kiírnom, és már segíteni tudtam másnak.

2022. szept. 17. 19:11
 15/17 anonim válasza:
Mint fentebb írtam, nekem számla sem volt. Neked azért válaszolt a szertartás után?
2022. szept. 17. 19:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Válaszolt, de amikor a pénzt kértem tőle vissza, arra már nem...
2022. szept. 18. 13:02
 17/17 anonim válasza:

Felejtsétek el,mert akkora csaló hogy ekkorát még nem hordott hátán a föld!

Sorra átveri az embereket!

Olyan mágiákat is használ amiből a későbbiekben életed folyamán bajod is lehet...

KERÜLJÉTEK!!!!

2022. nov. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!