Ki a kedvenced az elmúlt 20 év tehetségkutató nyertesei közül?
Valahogy egyiküknek sem jön be a zenéje igazán. Bár van köztük pár, akiknek a hangi adottságait elismerem, pl Tóth Vera, Tolvai Reni, Rúzsa Magdi azért nem lehet rájuk azt mondani, hogy nincs jó hangjuk. Rúzsa Magdit a tehetségkutatót követő években kedveltem is, az Eurovíziós dala is tetszett, meg amiket akkoriban énekelt
Mostanában a stílusváltása, meg a politikai szerepvállalása miatt nem bírom már hallgatni, szomorú, hogy így megváltozott.
Én Oláh Ibolyát kedvelem, bár ő nem nyerte meg, de neki egyedi hangja, zenéi vannak. Nem sűrűn hallgatom, de ha egy valakit választani kéne, nekem ő lenne az. Valahogy meg tudott maradni egyéniségnek, míg a többség eladta magát.
Csak Magdi, de középső korszakában kedveltem meg. Gigit és Tibort időnként hallgattam, a többiek abszolút felejthető hullócsillagok.
5~
Nem tudom értelmezni Magdi stílusváltását és politikai felszólalását... Egyrészről a nagyon kezdeti blues-rock után valóban átállt több műfajra is, de ez nem 2022-ben történt meg és valójában hangszerekkel minden is jól megy neki. Másrészről soha nem viselkedett úgy, hogy konkrétan hová húz.
35/F
9+
Danics Dóra amúgy sokkal többre lenne képes a hangjával! Nem is értem, hogy miért hagyta abba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!