Hogyan lehet kivédeni a rontást, a negatív mágiát?
Van egy ismerősöm, aki sajnos elég gonosz. Tartozik egy halom pénzzel, kérem tőle, de nem akar fizetni, nem reagál semmire, viszont ismerem annyira, hogy tudom, képes lenne az ilyesmire még háttérben is. Mit tehetnék, hogy ne tudjon ártani? A jóban való hitem elég?
Alapjáraton mindig jót akarok másoknak, neki is segíteni akartam, de csúnyán kihasznált. Kiváltotta belőlem az utálatot. Próbálom legyőzni, de nehéz, viszont van bennem hit, remény, hogy a jó mindig legyőzi a rosszat és ha valaki rontást küld, vissza száll rá. Vajon ez elég? Mit tehetnék, hogy ne tudjon ártani?
"ismerem annyira," "Tartozik egy halom pénzzel"
Miért adtál neki? Tanulópénz
Hát ha ezt a kérdést felteszed, akkor már bukó!!! A jóság nem véd meg semmitől, sőt!
-Mester! Hat rám az átok?
-Nem! Nem hat!
-De mester! Biztos?
-Mostmár nem biztos!
#1, nem adtam, hanem megdolgoztam érte, és nem akarja kifizetni.
#2, az érzelmeket elég nehéz irányítani, de próbálom elterelni a gondolataimat és nem foglalkozni vele.
Amikor az átkot mondja azt kell mondani:
Aki mondja másra az mondja magára!
Ezzel máris visszairányítottad rá, mint az UNO-ban a reverse kártya.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Onnan tudom, hogy gonosz, hogy amíg jóban voltunk, rosszat akart másnak, ezért is lazítottam meg vele a kapcsolatot, elzárkóztam tőle, mint ember, de próbáltam csak munka kapcsolatot létesíteni.
Ő úgy gondolta, hogy kihasznál, amíg el nem fogy a türelmem. Tanultam belőle, az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!