Szerelmi kötés elrettentő példákat tudtok mesélni?
Én tettem kötést egy férfira, fiatal voltam még, nem tudtam mi is ez az egész konkrétan. Maximum fél év alatt tönkrement az illető élete, depressziós lett, fogyott vagy 20 kilót, a barátaival megszakította a kapcsolatot. Nélkülem létezni se tudott de ha meg együtt voltunk akkor mindenbe belekötött. Nem járhattam el nélküle, a végén már megvert mert dolgozni akartam menni, állítása szerint megcsalni jártam el.
Mindkettőnk élete rémálom volt.
Köszönöm a hetesnek. Végül hosszútávon mi lett a férfival? Feloldottad a kötést?
Astronaut, te miért fecsérled itt az időd, ha nem tudsz érdemben hozzaszólni? :)
7es vagyok. Nagy nehezen sikerült, de nem olyan könnyű feloldani ezeket mint gondolják. Több alkalomra volt szükség, körülbelül az elengedéshez is 4 hónap kellett.
Neki azóta sincsen más kapcsolata, megkeseredett maradat a régen vidám, igazi partyarcból. Sosem lett a régi önmaga teljesen, de én sem.
8as, igen a kötés miatt mivel míg nem kötöttem meg rám se bagózott, volt kb 2 "jó" hónapunk majd kezdődött a terror és leépülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!