Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szellemet akarok idézni....

Szellemet akarok idézni. Egyáltalán megidézhető-e a názáreti Jézus Krisztus szelleme?

Figyelt kérdés

Már évtizedek óta foglalkoztat a gondolat, hogy megidéznék egy szellemet, de konkrétan eddig nem igazán volt olyan jelölt, akit érdemesnek tartottam volna erre. Mármint, hogy megidézni a szellemét. Persze megidézhetném a nagymamámat is vagy néhány halott barátom szellemét is, de vannak ezzel szemben fenntartásaim. Aztán pár éve megtértem és nem is foglalkoztatott nagyon ez a dolog. Persze rengeteg kérdés merült fel bennem így a megtérésem után, amire hát biztos választ nincs aki adhatna, már csaknem kétezer éve. Aztán bevillant a nagyszerű ötlet:

Ha már szellemet akarok idézni, miért nem kezdem a legjobbal? Hát nem nagyszerű ötlet? Megidézném Krisztus szellemét, aki amúgy parancsol élőknek is és holtaknak is és szavára változások mennek végbe az egész világon. Tehát én nem látom, hogy ez miféle veszélyt rejtene magában, annál is inkább, mert a bárányok felismerik a jó pásztort, ergo, ha én Krisztus szolgájába tartom magam, akkor fel kellene tudnom ismernem őt? Vagy nem? gondolkodtam azon, hogy ez istenkisértésnek számítana-e? Talán nem. Hiszen mintha maga Jézus kérné, hogy keressem ilyen módon:

,,Az alkalmatlankodó barát.

Aztán így folytatta: „Mondjuk, hogy valamelyikteknek van egy barátja, és az éjfélkor bekopog hozzá ezekkel a szavakkal: Barátom, adj kölcsön nekem három kenyeret, útról érkezett egy barátom, s nincs mit enni adnom neki. De az kiszól: Ne zavarj! Az ajtó már be van zárva, én is, gyermekeim is ágyban vagyunk. Nem tudok fölkelni és adni neked. Mondom nektek: Ha azért, mert barátja, nem kel fel, hogy adjon neki; amiatt, hogy nem tágít, mégis fölkel és ad neki annyit, amennyire szüksége van.

A kitartó ima.

Azt mondom azért nektek: kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert mindenki, aki kér, kap, aki keres, talál és aki zörget, annak ajtót nyitnak. Közületek melyik apa ad a fiának követ, amikor az kenyeret kér? Vagy ha halat, akkor hal helyett tán kígyót ad neki? Vagy ha tojást kér, akkor talán skorpiót ad neki? Ha tehát ti, bár gonoszak vagytok, tudtok jót adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább adja mennyei Atyátok a Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.”"

Tehát, mintha áldását adta volna a Lukács 11-ben közvetlen a Miatyánk után. Legalább is én így látom.

De van egy kis probléma. Hogy a manóba kezdjek hozzá?

Mert különösebben nem zavarna, ha megszállna Krisztus szelleme. Az ártó lelkek meg szerintem messzire elkerülik azt, aki Jézust hívja.

Tudtok érdemben tanácsot adni? Ötletet? Trollok pedig ... áh, mindegy, trollok mindig is voltak és lesznek is.

Ja, a célom: Elmélyíteni a kapcsolatot a teremtővel és néhány elfeledett bölcsességet kérni Jézustól. Meg útmutatásra is szükségem lenne rázós kérdésekben, amire tényleg csak ő vagy Isten adhatná meg a választ.

2022. ápr. 25. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
74%

# 6 Nos, a kérdéseid jók. De biztos vagy benne, hogy jó helyen keresed a válaszokat? Meglepőnél mi mindent talán az aki keres.

Engem azért érdekelni, magadtól támad ez zseniális ötleted, hogy gyertyával meg ouija táblával fogod megidézni a Krisztust, vagy valakitől hallottad, hogy ha ezeket megteszed akkor megleled ott a Krisztust? "Akkor, ha valaki ezt mondja nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott: ne higgyétek!" (Máté 24:23)

Krisztus Urunk hív téged kérdező, de biztos vagy benne, hogy ez az út hozzá vezet? "Van út, amely az ember előtt egyenesnek látszik, de végül a halálba vezet." (Példabeszédek 16:25)

Én azt gondolom, hogy a Krisztus nem az, akinek mindig készen kell állnia arra, hogy azonnal engedelmeskedjen valakinek. Épp fordítva, az embernek kell készen kell állnia, hogy engedelmeskedjen neki.

Egyébként valahol meg is mosolyogtatsz. Azt írtad évek óta fontolgatod, hogy szellemet idézel. Ezek szerint eddig nem csináltál ilyesmit, ugye? Erre azonnal a Krisztust akarod megidézni. Hadd mondjam el olyan hihetetlenül egyszerűen, hogy még te is megértsd. Nos, ha nem értesz egyet azzal amint fentebb leírtam, vizsgáld meg így a dolgot: az orvos nem fog azonnal szikét és nyit fel valakit, előtte rengeteget tanul, felkészül, és több egyszerűbb beavatkozást hajt végre, mire a műtőasztalhoz kerül. Te most konkrétan azonnal a kezedbe akarod venni a szikét és a műtőasztalhoz készülsz.

2022. ápr. 25. 17:02
 12/69 A kérdező kommentje:

Oké. 8as. Ez szép volt.

1 perc 43 mp-t tudtam beszélni egy rokonom-rokonával (Manyi nénivel) mielőtt elvitte a mentő. Remélem azért nem utoljára. Hihetetlen jó időzítés volt. Végül is meglehet van benne valami, mert ez is meg van írva:

,,Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük”

2022. ápr. 25. 17:05
 13/69 anonim ***** válasza:
67%

wow, 12 perc alatt felhívtad, letisztáztad hogy nincs jól, kihívtad a mentőt hozzá, megérkeztek és elvitték, és megírtál egy kommentet.

A magyar életmentés azt hiszem világelső!

2022. ápr. 25. 17:08
 14/69 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sokan nincsenek tisztában a szellemidézéssel és itt is láttam már olyat,aki erre buzdítja az embereket,ezért fontosnak tartom,hogy írjak róla.

A szellemidézés az halott-idézés,lélek idézés igazság szerint.

Van a test-lélek-szellem hármassága, amit azt jelenti,hogy a szellemünk van fent a szellemi síkon és a lélek által tud megnyilvánulni a fizikai testben,a lélek az összekötő kapocs a test és a szellem között, tehát,amikor szellemidézésről beszélünk,akkor az gyakorlatilag,ahogy fent is említettem: lélek-idézés,mivel a lelket idézzük meg. Halálunk után ugye a lélek hagyja el a fizikai testünket és az asztrál síkra húzódik vissza, nem a szellembe. Mindnekit az asztrál síkról idézünk meg.

A magas tanító szellemek soha nem fognak fizikai technikákkal megjelenni, jelentkezni,mert ők olyan magas szinttel rendelkeznek,hogy képtelenek irányítani fizikai dolgokat. A magas szintű szellemek kivétel nélkül mediális úton jelentkeznek,médiumon keresztül.

Egy lélek idézénél azonosítani kell tudni a szellemlényt. Miért is fontos ez? Van az éter testünk (élettest), asztrál testünk,mentál testünk és a kauzál testünk.

Az asztrál testbe mennek bele a fizikai történések. Pl. vkinek belerúgok a lábába,akkor ez az impilzus az asztrál testébe ment bele. (Energetikai impulzus) Ezáltal az illető emlékezni fog arra,hogy én belerúgtam a lábába és a karma törvény alapján majd egyszer ő is jól belémrúg,vagy pedig vki más fog belámrúgni.

De ha a belerúgás mellett még jól meg is alázom lelkileg is, az viszont már a mentál testébe fog belemenni. Miért érdekes ez?

Ha ez az illető meghal, akkor az asztrálsíkra azt fogja magával vinni,ami mentálisan történt vele. Arra fog emlékezni,hogy én megaláztam. Halálunk után az asztrálköpeny nem rögtön oszlik szét (kb 1000 év mire eloszlik),vagyis szellemidézésnél,ha egy szellem szórakozni akar velem,akkor az,mint egy nyitott könyv, bele tud nézni a halottnak az asztráltestébe és azt mond róla,amit akar. Én ugye meg azt hiszem,hogy azzal beszélek,akit ténylegesen megidéztem,közben pedig nem, hanem egy csalfa szellem játszik velem.

Mi hát a megoldás,hogy megtudjuk kivel van dolgunk? Rá kell kérdezni Jézus nevében,hogy kivel beszélek és hogy tényleg az-e. Jézus nevére nem tudnak hazudni,mert Jézus nevének akkora energiája és ereje van.

A másik azonosítás,hogy mindig olyan kérdést kell feltenni, ami a mentál testébe megy bele, vagyis a kettőnk közötti érzelmi kapcsolat, ami nincs benne az asztrál testbe.

A szellemidézést úgy kell elképzelni,hogy van egy ajtó és amögött van rengeteg szellemlény, akik mind megakarnak nyilvánulni. És akkor a szellemidézéssel ez az ajtó megnyílik és beáramlanak rajta a lelkek. Ha nincs védelem (ima,gyertya,szakképzett halott idéző,meditáció előtte,védelem kérése imában,stb.),nincs lelki felkészülés,akkor a megszállás veszélye nagyon nagy!

Maga a halál állapota egy tudatállapot változás. Egy halott embernek fel kell fognia,hogy meghalt, vmint sok halottnak fontos,hogy lássa,hogy a rokonai rendben vannak. Erre van kb ez a 42 nap,megnyílnak a szellemi csatornák és szépen átmennek a megfelelő szférába,ahol nekik a helyük van,ahova életükben úgymond "bedolgozták" magukat.

Nagyon sokan viszont itt maradnak,mert féltik a vagyonukat, szeretik a kedvesüket,nem akarnak elmenni,mert azt hiszik,hogy nélkülük megáll a világ,holott fentről mindent tudnának látni, de ők ezt nem tudják. Ha mégis sikerül nagynehezen elmenniük,akkor meg mit csinál nagyon sok ember? Megidézi a halott rokonát.

Vkinek a halála után legalább 1 évig (de ez a minimum) nem szabad szellemet idézni,mert az történik,hogy az a lélek ugye el akar menni a másik világba,erre egy szellemidézésnél visszarángatjuk a fizikai síkra,elmondjuk a problémáinkat és mit fog csinálni a lélek? "Na jól van,akkor itt maradok." És nem megy át. Bezárulnak a szellemi szférák és itt reked.

A másik világban energiát kap a kozmosztól, isteni energiákat a lélek. Azzal táplálkozik. Ott nincs kenyér,meg víz,mint a fizikai világban. Tehát,ha itt ragad a földön,akkor miből fog táplálkozni? Belőlünk. Akit itt tartunk a szeretetünkkel,az rácsatlakoznak az aurarendszerünkre és akkor már ketten vagyunk,akik táplálkozunk az életenergiából (én a megszálottt és a lélek,aki megszállt), azaz mi történik.? Felére,vagy harmadára le fog csökkeni az életenergiánk, fertőzéseknek, betegségeknek leszünk kitéve.

Elég csak egy halottra rá gondolni és már ott is van.

A legjobb,amit tehetünk egy halott szerettünkkel: "drága,szeretlek téged,menj a fénybe,érezd jól magad,nemsokára én is jövök utánad."

Amikor meghalunk felkerülünk oda,ahonnan leszülettünk. Aki meghalt, annak rálátása van a fenti síkról,hogy mi mit csinálunk. Aki spirituálisan fejletten hal meg,az képes segíteni az itt maradottaknak. (Sugallatokkal, gondolatokkal)

A mechanikus mozgatásos dolgok alacsony szintről jönnek,olyan szellemi lények tudják mozgatni a tárgyakat,akik még nagyon közel vannak a fizikai síkhoz.

Tehát egy Jézusi,vagy egy Mihály arkangyali szintű szellemi lény a fizikai síkon meg sem tudna nyilvánulni.

Egy a lényeg: soha ne tartsuk itt a halottainkat és ne bolygassuk őket idézésekkel.

Az emberek elkövetik azt a nagy hibát,hogy ha egyszer kapcsolatba kerültek a halott rokonaikkal,akkor utána nem hagyják őket békén,rendszeresen járnak vissza halott idézőhöz. Tehát mindig idézgetik őket.

Erre egy jó példa: Karsay Pisti barátomnak egy ismerőse rendszeresen járt egy halottidézőhöz,ami persze pénzbe került. Hogy ne kelljen fizetnie,mit csinált? Nekiáll otthon,egyedül szellemet idézni.

Pisti barátom 1 év múlva találkozott ezzel az ismerősével és egy megszállott,kikészült ember lett az ismerőséből.

Óva intek mindenkit,hogy otthon nekiálljon szellemet idézni!

2022. ápr. 25. 17:13
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
És azt se felejtsd el hogy idézéskor akár egy vagy több démon is át jöhet azon az ajtón amit ilyenkor megnyitsz!!!!!!!!!
2022. ápr. 25. 17:26
 16/69 A kérdező kommentje:

11-es!

Magamtól támadt az ötletem. Ember nem mondott nekem ilyet soha. Tehát akkor ha nem mondta nekem senki, hanem magam érzem, hogy ott meglelem, akkor lehet benne igazság?

Hát nem látszik ez az út egyenesnek, mert sosem próbálkoztam ilyesmi produkcióval, úgyhogy számomra ismeretlen. Viszont úgy vélem ez pont egy olyan szűk kapu, vagy szűk ösvény, amiről Jézus is beszélt.

,,Én azt gondolom, hogy a Krisztus nem az, akinek mindig készen kell állnia arra, hogy azonnal engedelmeskedjen valakinek. Épp fordítva, az embernek kell készen kell állnia, hogy engedelmeskedjen neki."

Akkor megkérem. nem parancsolnék neki ilyesmit. meg nekem úgy is jó, ha kitábláz nekem egy időpontot, aztán akkor újra próbálkozom.

És nem, nem azonnal, erre nyilván felkészülnék, hiszen a Királyok Királya elé készülök állni a kérdéseimmel. Én csak nem is tudom, magyarázatot szeretnék? nem, nem is ez a megfelelő szó. Válaszokat. Igen, válaszokat szeretnék, amit tőle hallok, az hiteles. És annyi kérdésem lenne hozzá, de csak egy kettőre szeretnék választ. Tanulni. Igen, ez a legjobb szó. Tanulni akarok tőle, hogy hogyan telhetném jobb hellyé ezt a világot, mert magamtól nem tudom, hogy egyáltalán jó helyen vagyok-e vagy mennem kéne-e például másik országba ,ami ugyanúgy félelmetes, mint ha nem mennék. hogy amit évekkel ezelőtt álmodtam, az tényleg valóra fog-e válni. Igyekezzek-e affelé haladni, vagy eltőle. Meg hogy értsem őt. Az Atyát, Istent. mert értem és érzem, hogy beszélni igyekszik hozzám és néha meg hallom, néha mintha nem érteném, hogy mit akar, de tudom, hogy valamit tennem kellene, csak azt nem tudom, hogy mit. Vagy szerintetek jézus nem beszélgetne velem? nem vállalná egy magamfajta oktatását. Nem várom el, hogy mindenféle csodajeleket mutasson, vagy hogy adja meg a halhatatlanság receptjét. én csak tanulni szeretnék, és hogy megerősítsen, a hitemben és abban a hitben, hogy igen is használható vagyok valamire. Nekem nem a pénzszámít, hanem az, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen, de én hogyan tudnák segíteni ebben? Vannak kérdéseim. És a legnagyobb kérdéseim, az a biblia pontossága. legalább húzzuk ki azokat a részeket, amikkel nem ért eggyet. vagy ott vannak a melegek. velük mia helyzet? A Biblia szerint Isten véleménye elég egyértelmű, de ezt nem érzem igaznak teljesmértékben, pedig én sem vagyok meleg. Szóval ezek az érthetetlen részeket szeretném csak tisztába tenni és aztán megosztani mindenkivel vagy azokkal, akikkel kell. Amúgy félre ne értsétek, hálás vagyok. de kiváncsi is és elegem van azokból az ateistákból, akik itt vitatkoznak valamin és érzem, hogy basszus ebben igazuk van, ez egyértelműnek tűnik, de a biblia egészen mást állít. Ő, Jézus mit gondol ezekről a dolgokról? Mi az igazság?

2022. ápr. 25. 17:29
 17/69 A kérdező kommentje:
Nem, 13-as. Nem én hívtam a mentőt, hanem a rokonaim másik rokona, akiről a rokonom sem érti, hogy hogyan keveredett oda. Mondjuk a hangja alapján örült, hogy hívtam, de másfél perc múlva mondta, hogy megjött a mentő és le kell tennie. Viszont ilyennel nem viccelne és sok a kérdésem még, várom ezzel kapcsolatban a fejleményeket, sajnos elég messze lakok tőle.
2022. ápr. 25. 17:32
 18/69 anonim ***** válasza:
74%
Javaslom kezdj el ismerkedni a keresztény tanításokkal. Mert most láthatóan fingod sincs róluk. Jézus meg fog mutatkozni neked ha eljön az ideje. De ilyen módszerekkel esélyed sincs erre.
2022. ápr. 25. 17:32
 19/69 A kérdező kommentje:
Itt nem az a lényeg, hogy ki hívta a mentőt, hanem, hogy én, felhívtam, akire amúgy nem számíthat, mert hiszen 1-2 havonta szoktam jelentkezni és pénteken meglátogattam. Minden esetre örült a hangomnak, szóval a 8-as válaszoló egy jó névvel felvidított egy özvegyasszonyt.
2022. ápr. 25. 17:34
 20/69 anonim ***** válasza:
0%

Mindig ledöbbenek hogy miket képesek elhinni az emberek.

A 7 éves unokaöcsém is elég érett már ahhoz hogy ne higgyen olyanokban hogy szellem idézés és hasonlók.

2022. ápr. 25. 17:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!