Mostanában tényleg olyan az égi helyzet, mint Jézus Krisztus korában volt? Vagy hasonló? És ha igen, akkor miben hasonló? És ez alatt mit kell érteni? Jézus Krisztus születésére vonatkozik vagy Jézus Krisztus mennybemenetelére?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 11:09
1/6 anonim válasza:
Pont olyan, de tenyleg. Holnaputan peldaul tizszazezermilliardszormillioszoros nap lesz, annyira pont olyan az egi helyzet. Menj es kivanj valamit hamar, nehogy elszalaszd!
2/6 anonim válasza:
Az égi helyzet pont olyan, csak némely aspektusaiban teljesen másmilyen.
3/6 anonim válasza:
Itt találod Jézus valószínűsített képletét:
Én nem látok benne jelentős hasonlóságot a mostanival.
4/6 anonim válasza:
Olyan más soha nem lesz.
Nem csak a Föld mozog, hanem az összes csillag is, tehát térbeli helyzetük változik.
Az idő előrehaladtával visszaút nincs.
5/6 anonim válasza:
A csillagászok szerint az asztrológusok rosszul olvassák a születési képleteket, mert nem veszik figyelembe a több évezredes eltolódást. Számítógéppel lemodellezhető a csillagok állása egy adott személy születésének pillanatában. Én csináltattam egy ilyen képet és pl. a nap az oroszlán csillagképben helyezkedik el, nem a szűzében.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. febr. 13. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!