Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek a vér ízét lehet...

Szerintetek a vér ízét lehet érezni süteményben (muffin)?

Figyelt kérdés
Szerelmi kötést szeretnék csinálni, sajnos eléggé mélyponton van a kapcsolatunk. Nincs gusztusom megkóstolni, magamnak külön adagot sütök, ne legyen feltűnő hogy én nem eszek belőle. Illetve mennyire színezi meg a tésztát? Gondolom valami pirosgyümölcsöset (pl. málna) érdemes sütni és akkor ráfoghatom arra.

2022. ápr. 14. 17:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
#20 Akkor ne olvasd vissza, szíved joga.
2022. ápr. 15. 12:42
 22/37 anonim ***** válasza:
50%
összevissza beszélsz :D
2022. ápr. 15. 12:48
 23/37 anonim ***** válasza:
Te meg kötözködni jársz ide. :D
2022. ápr. 15. 12:55
 24/37 anonim ***** válasza:

hát persze, még véletlenül se te mondod másokra hogy átkozódnak... :)

meg adsz praktikus, undi tanácsokat

2022. ápr. 15. 12:59
 25/37 anonim ***** válasza:

Ez fáj neked, hogy azt mondtam átkozódsz? "Tiszta szívből kívánom, hogy a párod mielőbb a szakítás mellett döntsön és meneküljön tőled olyan messzire, amennyire csak lehetséges!"-írod. Lehet, hogy ezzel jót kívánsz a férfinak, de közben fájdalmat kívánsz a nőnek, mert te eldöntötted, hogy a nőnek valami agybaja van. Csak, hogy lásd elolvastam, amit írtál.

Praktikus undi tanácsokat adni nem tilos. Átkozódni sem tilos. Saját vélemény, hogy szerintem ne. Borzalmas vagyok emiatt. Nem értem miről beszélünk.

2022. ápr. 15. 13:10
 26/37 anonim ***** válasza:
Azt mindig te költöd hozzá, hogy ki mit kíván kinek, aztán persze hogy nem érted.
2022. ápr. 15. 13:13
 27/37 anonim ***** válasza:
Szóval az idézetet is kitaláltam, értem.
2022. ápr. 15. 13:17
 28/37 anonim ***** válasza:

#25-ös, én vagyok, aki azt írta, hogy a férfinek valaki más mellett jobb lenne, szóval nem tudom, kivel vitatkozol, de azt hiszem nekem szólt az összes legutóbbi kommented, holott itt se voltam, de szerencsére valakik jól állták a sarat :D

Ne haragudj, de az olyan ember, mint a pártfogoltad maradjon is inkább egyedül egész életre, úgy talán nem tenne ilyen beteg dolgokat másokkal. Te mennyire díjaznád, ha a szeretteid okkultnak hitt megoldásként vért, vizeletet, ürüléket kevernének az ételedbe? Megköszönnéd nekik a múlni nem akaró szeretetüket?

Nekem is volt már kapcsolati problémám, voltam már kétségbeesve is, de soha, egyetlen egyszer sem gondoltam arra, hogy a páromnak véres süteményt süssek megoldásképpen. Ez annyira beteg gondolkodásra vall, ami már orvosi segítéségért kiált.

Örülök, hogy nem vagy szekta tag, köszönöm a nyugtató szavakat :)

Akár trollkodik a kitaláló, akár nem, akinek egyáltalán ilyen dolog eszébe jut, annak komoly baja van.

Amúgy, aki nem ért veled egyet nem "egy kötekedő", csak talán máshogy látja a dolgokat, bár elhiszem, hogy könnyebb kötekedésnek venni, ha rámutatnak az elméleted hiányosságaira. És azt is figyelembe kéne venni, hogy nem csak egyvalaki állítja, hogy egyik szavad üti a másikat - talán ezen is kicsit el kéne gondolkodni ;)

2022. ápr. 15. 14:53
 29/37 anonim ***** válasza:

Nincs elméletem, bármennyire is úgy tűnik neked.

Nem, nem örülnék a véres sütinek, többször kifejeztem ezt a hozzászólásaimban. Azt sem gondolom, hogy ez megoldás bármilyen problémára.

Ez az oldal anonim, nem tudom ki melyik hozzászólást írta. Mindenki magát védje természetesen elsősorban. Szerintem senkit ne billogozzunk meg, ha nem vagyunk a helyzetében. Te elítéled a kérdezőt, értem. Én meg nem ítélem el, bárki lehet kétségbeesett, amiért a szerinte legegyszerűbben elérhető eszközt akarja használni. Ez nem elmebetegség, ez szimpla ragaszkodás, emberi dolog. Tök jó, hogy neked nem jut eszedbe ilyesmi, tényleg.

Nem baj, hogy nem értesz velem egyet. De nem tudom még kinek a szavait sorolod hozzám. Nem állítottam magamnak ellentmondó dolgot. Persze mindenki úgy olvassa, ahogy akarja. Ezért is írtam, nem tudom kinek, hogy pontozzon le, ha nem tartja igaznak. Vagy ne olvassa vissza, ha nem akarja. Nem tudok mit csinálni vele, ez egy netes oldal. A kérdezővel se tudok mit csinálni, ha ő már eldöntötte mit akar tenni.

2022. ápr. 15. 15:22
 30/37 anonim ***** válasza:

#28-as vagyok: 29-es azért tűnik úgy, hogy neked elfogadható, ha véres sütivel etetnek, mert megoldásként is elfogadhatónak tartod, ha valaki ennyire kétségbe van esve. Nekem ez nagyon-nagyon furcsa. Ilyen dolgokat nem lenne szabad tenni. Ahogy szerelmi kötéseket csináltatni - már aki hisz benne -, ártó szellemeket küldni, stb. A szerelem bonyolult dolog, hol fellángol, hol elmúlik, és egy párkapcsolati válságot egy véressüti nem fog megoldani.

A legegyszerűbben elérhető eszköz szerintem a kommunikáció, nem a menzesszel átitatott muffin.

Nekem néhol ellentmondónak tűnt, amit írtál, valóban.

Azt viszont szeretném hangsúlyozni, hogy egyetlen válaszodat sem pontoztam le. Azért senki átlagát sem húzom le, mert valamiben nem értünk egyet. A vitával nincs bajom, az emberi hülyeséggel igen.

A kérdezőt pl. ha lehetne, a sárga földig lepontoznám, sőt, emberek közé sem engedném. (Tudom, ebben sem értünk egyet :D)

2022. ápr. 15. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!