Szerintetek a vér ízét lehet érezni süteményben (muffin)?
Azért ne terjesszünk már valótlan dolgokat. Meg ne átkozzuk már el a kérdezőt, az is elég undorító jellemre vall.
A nyers vérrel van a legnagyobb probléma. A rendszeres vérivás vezethet vastúladagoláshoz, amiből hosszútávon lehetnek problémák. De itt egy egyszeri dologról van szó.
A menstruációs vér amúgy nem csak vér, hanem a méhnyálkahártya. Egy egészséges nő menstruációja (semmilyen fertőzése, betegsége gombája nincs) nem fertőz. Amúgy egy csomó férfi nyalja ott lent a párját (jó, nem mindenki, de létező szokás), és megfelelő higiénia mellett még semmi probléma nem volt ebből, de a menzesz hallatán minden férfi összerezzen, hogy fujj, vér. Nem fertőzőbb és büdösebb, mint a vagina alap nyálkahártyája.
Az számomra is kérdéses, hogy hogyan gyűjtöd be. Nem gusztusos. A tampon pállhat, meg belealvad a vér. Meg ha neked nincs gusztusod enni belőle, akkor hogy készíted el?
A vér sülve nem kecsappiros. Sötét színű, bordósfeketés sütve. Fura állaga van, törik a kezedben, de puha. Alapból sós íze van, fűszerezni szokták, mint a húsokat. (Disznóvért ettem már sütve, emberit nem, de a disznó és az ember felépítése nagyon hasonló.) A helyzetet bonyolítja, hogy amit te tenni akarsz a sütibe, az véres nyálkahártya. És igen, még az egészséges szaga is elég erős. Bár meg lesz sütve, és nagyobb mennyiségű tésztában nemigen fog érződni. De most komolyan végignéznéd, ahogy a párod megeszegeti ezt a cuccot, amibe te soha nem kóstolnál bele. Közben meg tudod, hogy ez a kapcsolatotok mélypontját nem szünteti meg.
Miért akarsz egy rossz kapcsolatban élni? Nem lesz örömöd ebből a kötésből, csak veszekedés lesz ugyanúgy.
A problémáitokat kéne oldani ehelyett, ha annyira akarod ezt a kapcsolatot. A szerelmi mágián belül nem csak az ilyen radikális kötések léteznek, amiknek ráadásul értelmük sincs.
#12-es: aha, ja, az a vér nem fertőző, büdös és egészségtelen.
Talán, úgy önmagában, nem, de ha kedves Kérdező össze akar gyűjteni egy bizonyos mennyiséget, ahhoz idő kell. Néhány óra, a vérzés erősségétől függően. Néhány óra alatt azért lesz 1-2 köre a wc-re, és azok a testnyílások nincsenek olyan messze egymástól. Emellett, néhány órán keresztül nyilván 1-2 réteg ruhaneműn belül lesz az a terület, szellőzés nulla, bizonyára jót tesz majd neki higiéniai szempontból. És akkor még ott van a tampon, vagy betét, vagy bármibe is tervezi gyűjteni a méhnyálkahártyás vért.
A sült disznó- és csirkevért sem menstruációs vérből készítik, jó étvágyat!
Értem én, hogy a jószándék vezérelt, és szeretnél pártatlannak feltűnni, de valótlan dolgokat neked sem kéne puszta korrektségből ideírni.
A kérdezőt nem átkozták el (bár egy elmeorvosi vizsgálat indokolt lenne nála), csak a párjának kívántak több szerencsét, mint ami eddig jutott neki...
Ha nem olvasod el rendesen, amit írtam, akkor miért reagálsz? Nem állítottam valótlant. Azt végképp nem tudom honnan olvastad ki, hogy a disznó és a csirke vére egyenlő lenne a menzesszel.
Nem tudjuk mennyit akar a kérdező összegyűjteni. Vannak nők, akiknek nagyon erős a vérzésük. Azt hoszem ezen nem nekem kell ítélkezni. Leírtam, amit a tamponos gyűjtésről gondolok.
Szaga van (csak szerintem nem kellemetlen, bocs) és nem egészséges iszogatni, eszegetni, de nem fertőző. Bocs, hogy nem fertőző önmagában. Ez van.
Itt azért van ember, aki reméli, hogy a kérdezőt hagyja el a párja. Szerintem ez nem szép dolog. Ezt átkozódásnak hívják felénk.
Bánom is én, ha lepontozol, de ne kössél már belém, ha nem tudsz szöveget értelmezni.
#15: nem tudom, miért kaptad fel a cukrot, én értettem, te mit írtál, csak meglátásom szerint nem volt benne igazad :)
A másik poén, hogy szöveget értelmezni láthatóan te nem tudsz, de a bagoly mindig is szeretett beszólni a verébnek, hogy nagyfejű, nem igaz? :)
A disznóvért hoztad fel párhuzamnak, hogy ugye az is ehető. Nyilván, de amit a disznótoron két pofára eszel, az nem menstruációs vér, és ez nagy különbség.
A menzesz önmagában nem büdös, hát örülök, ha tiéd rózsaillatú.
A vérnek van egy elég jellegzetes szaga, pláne, ha áll néhány órát egy szellőzetlen helyen - például betétben, tamponban, végbélnyílás közelében...
Az, hogy bárki is azt kívánta a csaj párjának, hogy találjon egy másik nőt, az nem átok, hanem jó kívánság és megszívelendő jó tanács. Felétek igen furán átkozódhatnak az emberek... A Kérdezőnek meg ajánlott lenne elbeszélgetni egy orvossal a beteg gondolatairól.
Amúgy, ha már itt tartunk, mi az a mondat, hogy "disznóvért már ettem, embervért még nem"? Mi az, hogy MÉG??? Nyugtass meg kérlek, hogy nem egy szekta vagytok, akiknek az embervér evés-ivás a fétise!
#16 Mi a fene az a vérkocsonya? :D Az nem vérkocsonya, hanem szövet és váladék vérrel. Nem kívánom senkinek, hogy ilyesmit egyen. De persze direkt félre lehet érteni.
#17 Okk. Akkor nem átok. Bánom is én minek szántad. Azért olvasd el, amit először írtam, ott van benne, hogy nem javaslom én sem a vért.
#18 Nem kaptam én fel semmit. Azért hoztam fel a disznóvért, mert azt már ettem. Ennyi. Aztán oda is van írva, hogy a menstruációs vér nem ugyanaz. Még egyszer felhívom a figyelmed arra a részre, hogy én se tanácsoltam, hogy tamponból csavargassa a vérét, vagy állottan használja fel. De ne zavarjon, végülis te egy kötekedő vagy. És nem rózsaillatú senki menzesze, de egészséges nő menzeszének egészséges szaga van, ami ugyan nem használható parfümnek, de nem büdös. De most komolyan, az egyénileg kialakult szagérzékelésről meg szóhasználatról akarsz vitázni?
A kérdező bajban érzi az egzisztenciáját, úgy érzi mindjárt felbomlik a kapcsolata és ez az utolsó lehetősége. Igenis rosszul eshet neki, ha ezt kívánja valaki. És nem elmebeteg, csak az utolsó lehetőséget kutatta fel valahonnan a netről. Az is benne van a pakliban, hogy trollkodik. Nem tudjuk.
Azt akkor mi lenne, ha szektás lennék? XD De nem vagyok az. Ez már csak személyeskedés a részedről.
19 "bánom is én mnek szántad"
aha, te bárkit félremagyarázhatsz, de még mi olvassuk el másodszor a hülyeségeidet :D
te se vagy teljesen százas, ez már kiderült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!