Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha gyertyát használok mágiához...

Ha gyertyát használok mágiához, mindenképpen hagyni kell leégni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg így kell, de nehezen szerzem be a színes gyertyákat, plusz többnyire nagyok, fél nap, vagy több, mire leég. Vajon mekkora gondot okoz, ha kioltom, és később újra felhasználom? Gondoltam arra is, hogy feldarabolom őket. Érdekelne a véleményetek.

#gyertyamágia #színes gyertya
2022. márc. 13. 09:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Na, akkor EGY hasznos hozzászólásod volt ;)

Aztán, ha majd lelazultál, és ráérsz, leírhatnád azt a pontos rendszert, mert mint említettem párszor, én ellentmondásokat találtam. A negatív energiákat a keserűségeddel együtt meg tartogasd másnak.

2022. márc. 14. 14:58
 12/15 Tak ***** válasza:
48%

Ide figyelj te piromán gyertyagyüjtögető:

elképzelésem szerint gyújtogathatod a gyertyáidat sorra,értelmét nem veszed,látom mit írsz.És a válaszokat is.Grimmnek abban igaza van hogy ne fújd el,de az indoka oktalan,a gyertya nem élő és holt.Egyébként meg egyáltalán nem biztos hogy szolgál téged a tűz,ha abban nem vagy erős.

2022. ápr. 1. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Tudtommal mécsest nem lehet használni, mivel az alja fém, a fém pedig elszívja az energiát.

Gyergyát nem q eloltani, hagyni szoktuk leégni, h a varázslat biztosan hasson, plusz másik mágiához már biztosan nem hasznáható fel, hiszen akkor keveredik a 2 energia, ami nem biztos, h jól sülne el. Az még a jobbik eset, ha sehogy nem hat.

Plusz kezdőként még tényleg nem kellene a saját fejed után menned.

Én is csináltam ilyet, a legtöbbnek nem sok hatása lett, viszont volt amelyik eléggé balul sült el. Persze voltak amik sikerültek, de szerintem inkább ne kockáztass.

Ajánlom vegyél meg pár könyvet a témában és olvass, tanulj. Bár lehet unalmas lesz, de legelőször a Boszorkányság Nagykönyve című könyvet ajánlanám. Leírja az eredetet, a boszorkányság jelentését éa tanít is pár dolgot. 😊

Magadtól csak akkor csinálj majd mágiát, ha biztosan elég tapasztalt vagy. Sok sikert. 😊

2022. ápr. 16. 00:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Ó, ezeken a könyveken már túl vagyok 🙂 nagyon sokat olvastam, csak a gyakorlati részét kezdtem próbálgatni mostanában. Jobb szeretek előbb mindennek alaposan utána járni. Aztán a gyakorlat kezdetével merült fel bennem ez a kérdés.

Azért köszi a választ, tanultam is belőle. És ha tudsz még olyan könyvről, ami hasznos lehet, ne tartsd magadban, hátha nem találkoztam még vele. 🙂

2022. ápr. 16. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Mostanában csoportokban a "boszorkányok megtalált varázskönyvét" keresik.

"A mágia magas iskolája."

Úgy hallottam a "Wicca - A modern boszorkányság könyve", sem rossz.

"Smaragdtábla"

"Titkos tudományok enciklopédiája" ebben van fekete mágia is, amire személy szerint azt mondom, hogy inkább ne, de ezt magadnak kell tudnod.

"Karl Brander Prach- A fehér mágia kézikönyve" Van másik fehér mágia kézikönyve is de a másikban hatalmas baromságokat írnak.. Pl h a fekete mágiákhoz emberáldozatok kellenek. (WTF?!)

"Elphias Lévi - A magas mágia dogmája és rituáléja."

"Para Maya-tükörmágia"

"Wictor Charon-Mágia és misztika"

"Egy mágus feljegyzései" Ezt nagyon szeretném megszerezni egyszer. Tudom miről szól, de még nem olvastam, viszont nagyon érdekel.

Van a "bübájos könyv" is de az inkább recepteket ír le, ami így nem lesz elég erősen a TE mágiád. Tehát, olyan közepesen, vagy picit kevésbé hasznos, de sok boszorkánynak megvan tehát biztos lehet tanulni belőle.

Amit NEM ajánlok, az a Salamontól eredő dolgok, hiszen ő meg is sínylette a saját tanításait amik végül rosszul sültek el.

2022. ápr. 17. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!