Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az normális hogy ha lecsukom...

Az normális hogy ha lecsukom a szemem szempárokat látok és néha egy orr is kirajzolódik van amikor egy arc csak sötéten?

Figyelt kérdés

Lehet inkább vallás kategóriába kellett volna kiírnom de ott bolondnak néznének. Olvastam a neten hogy ez lehet démon vagy egy angyal ami bennem lakik.

Tehát úgy kell elképzelni hogy lecsukod a szemed és egy arc néz vissza rád.

2022. márc. 2. 17:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a Biblia bele égett a az elmédbe. A Biblia tele van látomásokkal.
2022. márc. 3. 12:26
 12/20 anonim válasza:
Attól mert optikai illúzió a neve, attól az nem dilinyósság, hanem anatómiai-élettani dolog. :)
2022. márc. 3. 16:01
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 csak ennek semmi köze illúziohoz ez nem illuzio ez egy spirituális megtapasztalás
2022. márc. 3. 16:59
 14/20 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz!
2022. márc. 3. 18:34
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 Ennyi hitetlen ember van ebben a kategóriában???
2022. márc. 3. 18:40
 16/20 anonim válasza:
Ennyi. Ezen a platformon nem tudom mit vársz, ezért is írtam, hogy keress fel egy szakembert, szerintem ott több dolgot megtudsz.
2022. márc. 3. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Ilyen sajnos nekem is szokott lenni. Álalában egy rémisztő tekintetű szempárt látok. Már ezer éve nem jutott eszembe, de most kérdésednek köszönhetően ma sem fogok aludni...

Volt olyan is, hogy egy vagy több arcot látok, de sosem bizalomkeltőek.

Alapból ha lecsukom a szemem, mindenféle kusza geometriai ábrét, ilyen hipnagóg képeket látok .

Szép arcot életemben egyszer láttam élesen "lelki szemeim előtt". Egy addig számomra ismeretlen fiú arca volt. Nagyon megjegyeztem magamnak valamiért. Később a valóságban is megismertem őt.

2022. márc. 3. 20:58
 18/20 A kérdező kommentje:
#16 pszihologus nem foglalkozik spiritualitassal
2022. márc. 4. 07:17
 19/20 anonim válasza:
Akkor aki azzal foglalkozik. Egy pszichológus meg mivel szintén tanul anatómiát-élettant, talán a spiritualitáshoz is van valami köze, vagy akár ha lelki eredetű ez a dolog, talán tudna segíteni. De inkább várd a válaszokat akkor itt a nagyon okos emberektől.
2022. márc. 4. 09:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Pszichologus majd csinál pár tesztet, meg kérdez százfélét, de egyik mondata sem fog a témához kapcsolódni. Választ erre nem fog adni.

Tudom, megfordultam pár pszichológusnak még anno, mikor a tapasztalataim miatt magam is kételkedni kezdtem az ép elmémben. Nos, az legalább kiderült, hogy az elmémnek semmi baja, viszont többet sem tudtam meg. Az ezos oldalak többet segítettek .

Ha beszélgetni akarsz, ne pszichologushoz menj, hanem a piacra, még a pénzed is hasznosabban költöd el.

2022. márc. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!