Hisztek az átokban ? ezt most mire véljem vajon ?
Sziasztok; Terhes lettem nagy örömmel mentem a mamához hogy elmondjam neki . Gyakorlatilag nem is örült neki egy percig sem igazából de mindegy. Később meg tudta hogy rendellenességgel fog születni .. Utána pár hónap múlva elátkozott azt mondta verjen meg az isten jobban mint megvert és vegye el az örömömet jobban . (Úgyis örültünk a picinek mert tudtuk segítünk rajta)
Utána később kiderült terhes gondozáson hogy beteg a gyerekem és elkellett vetetni.
Ez egy véletlen lenne vagy megfogott az átok?
Igazság szerint nem hiszek az átokban (úgymond ki kacagtam,de nyilván kínomban) de utána meg hogy ez kiderült utána ezen gondolkoztam végig hogy vajon ő miatta van e...
Már rég volt amúgy de most eszembe jutott és gondoltam ki írom de lehet hülyeség ?!
Nagyon sajnálom :( igen hanyagolom azóta..
Nem lehet ezt valahogy meg törni vagy valami?
Egyes tanítások szerint, leginkább annak az átka(Bár ez rontás, nem átok, de nem lovagolok annyira a szavakon.) hat rád, aki felé vannak negatív gondolataid vagy érzéseid.
Azt ajánlom végy egy fehér, de inkább fekete gyertyát. (Ne aggódj, a tévhitekkel ellentétben a fekete gyertyát nem csak rossz dolgokra lehet használni, ugyanis tisztitó ereje is van.) Mindenképpen olyat ami nem csak befestve van, hanem teljesen fekete. Ha megkaparod egy picit a boltban a körmöddel akkor látod, hogy alatta is ugyan olyan színű-e.
Attól se ilyedj meg, ha a fekete gyertya, amikor meggyújtod, bordó, vagy sötétlila színt vesz fel. Ugyanis ezeknek a színeknek a sötétített vátozatából készítik a fekete gyertyát.
Ha megvan a gyertya, ülj le egy sötét szobába. Redőny legyen lehúzva vagy függöny el húzva. Ablak és ajtó legyen csukva.
Gyújtsd meg a gyertyát és koncentrálj mamádra. Majd próbáld meg megtisztítani magadban az érzéseidet felé. Próbálj pozitív energiát sugarozni, szeretetet, megbocsájtani neki. Így az átok további része lepattan rólad.
Ezt megismételheted annyiszor ahányszor úgy érzed, hogy szükséges. Fontos!! Az a gyertya ne legyen használva másra. Amikor utoljára ezt csinálod, mindenképp várd meg míg a gyertya teljesen leég.
Mamáddal pedig ne tarsd ezentúl a kapcsolatot. A megbocsájtás és pozitív gondolatok nem azt jelentik, hogy a mérgező embereket meg kell tartanod az életedben.
Ha valamiért nem használna, akkor a rontást vissza kell küldeni a feladónak, de az már nem annyira veszélytelen és egyszerű dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!