Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az átkoknak vannak fajtái ha...

Az átkoknak vannak fajtái ha igen mik?

Figyelt kérdés

Léteznek halálos átkok is? Ha igen ezek már démoni eredetű átkok?

Mit lehet ezekről tudni?

Senkit. Nemakarok átkozni csakk mostanában sokat hallom ezt a szót hogy átok ezért kérdezek rá itt

Hozzáértők válasszát várom

2022. febr. 6. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
12%

Persze, kutatások bizonyítják, hogy sok fajtájuk van.

Léteznek halálos, démoni átkok is, igen.

2022. febr. 6. 17:00
 2/4 Grimfox ***** válasza:
95%

Kétféle van. A valódi, és a nem valódi.

A valódi átok az, ami. Átok, aminek az a célja, hogy ártson egy ember egy másiknak. Hogy milyen formát ölt az ártalom, az az átkozó szándékától, és az áldozat ellenálló képességétől függ. Minden esetre nagyon nehéz elérni, hogy valaki belehaljon egy átokba. A démonok a hiedelemmel ellentétben nem átkoznak meg neked senkit. Sőt, nagyobb eséllyel próbálják meg megtámadni az átkozót, mint a célpontját. Az átkozó könnyebb préda.

A nem valódi átok az, amikor valaki elhiteti egy másik személlyel, hogy megátkozta, és ez által az illető félelme mérgezi meg a saját életét. Nincs valódi átok, de az "áldozat" úgy tapasztalja, hogy van. Ugyanez történik, ha valaki szimplán a fejébe veszi, hogy meg van átkozva minden alapos ok nélkül, mert rossz szériája van. A félelem, és a gondolat pedig csak ront a helyzeten.

2022. febr. 6. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
2-es megint nagy butaságot írt. Természetesen a démonok mindenki megátkozgatnak, ezért is jöttek vissza a való életbe.
2022. febr. 6. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Azt nem tudom hogy hány fajtája van, azt viszont tudom hogy léteznek és bizonyos emberek már eleve elátkozva születnek. Itt vagyok én is. Elő bizonyíték. És lehet hogy amiért emiatt panaszkodom, csak még tovább fokozódik...
2022. febr. 6. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!