Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyire ajánljátok az Ouija...

Mennyire ajánljátok az Ouija táblát?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kipróbálni de van bennem némi tartás.
2022. jan. 30. 19:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jó "társasjáték" lehet... :,D
2022. jan. 30. 19:57
 2/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat ha hülyén fejeztem ki magam.

Ez nyilván nem egy telefon hogy "ajánlja" az ember.

De jöhetnek vélemények/ellenvélemények akik használták már.

Jöhetnek esetleg természetfeletti tapasztalatok is.

2022. jan. 30. 20:40
 3/23 anonim ***** válasza:
67%

Semennyire.

Nem jó ötlet olyan ajtón kopogtatni, ami mögött nem tudod, hogy mi van, és ha kinyílik, nem tudod kezelni, amit magadra szabadítottál.

Ezt olyantól idéztem, akitől nem egyszer kértek már segítséget olyan fiatalok, akiket rettegésben tartottak olyan paranormális jelenségek, amiket egy ilyen, jó mókának indult szeánsz után tapasztaltak az életükben.

De te valószínűleg pont ugyanúgy nem fogsz ilyen tanácsra hallgatni, mint ahogyan előtte ők sem tették volna.

2022. jan. 30. 20:45
 4/23 A kérdező kommentje:

Ha nem hallgatnék szerinted megkérdezném? :)

Simán csinálnék/vennék egy táblát és csinàlnám.

De mivel én hiszek ebben, valahol tisztában vagyok a kockázatával is. Amiről többet szeretnék megtudni.

2022. jan. 30. 20:49
 5/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért írtam, hogy "valószínűleg nem", mert a több éves, itt szerzett alapján a túlnyomó többség nem hallgat rá.

Ettől természetesen te lehetsz kivétel.

2022. jan. 30. 20:57
 6/23 anonim ***** válasza:
72%
Semennyire. Ha utána nézel, mennyi fura haláleset vagy gyilkosság/gyilkossági kísérlet volt kapcsolatban ouija táblával, és ha ezeknek csak 1%-a is igaz, már akkor is idióta az, aki kipróbálja.
2022. jan. 30. 21:10
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Semennyire. Az a baj, hogy ezek az idézős "játékok" szinte mindíg működnek, ha nagyjából mindent a szabályok szerint csinálsz. A probléma az, hogy szinte biztosan nem emberi lélek fog megjelenni, és lehetséges, hogy nem is ad jelet az ottlétéről.
2022. jan. 30. 23:02
 8/23 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez nem igazán tartás kérdése. Ha nem akarsz magadnak bajt okozni, nem próbálkozol vele, és más, hasonló eszközökkel sem. Ha csoportban csináljátok, akkor meg nem csak magadnak, hanem másoknak is bajt okozhatsz. Kicsi az esély rá, hogy egy halott hátrahagy valamit, amit hívni lehet a táblához, még kisebb az esélye, hogy ez a valami hasznosat fog mondani. A lélek fölött nincs hatalma az embernek, az nem hívható vissza, csak a kísértetek. De ritka, ha valaki kísértetet hagy hátra. Ami az ouija táblához jön, az ritkán volt valaha is ember.
2022. jan. 30. 23:53
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de embernek fogja magát hazudni, annak akit meg akarsz idézni és azzal ver át, hogy tud olyan dolgokat amiket más nem tudhat. Emiatt szinte mindenki elhiszi, hogy a halott ismerősét sikerült megidézni.

2022. jan. 31. 00:04
 10/23 Grimfox ***** válasza:
100%
Van amelyik még ilyesmivel sem bajlódik, csak simán elkezdi ledarálni az óvatlan "játékos" idegrendszerét.
2022. jan. 31. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!