Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Azok, akik másnak szerelmi...

Azok, akik másnak szerelmi kötést csinálnak (mágusok), nem félnek, hogy saját magukat is elátkozzák?

Figyelt kérdés
Nem teljesen értem, hogy miért csinálnak egyesek másoknak pénzért kötést. Vagy ennyire a pénz számít nekik?

2021. dec. 4. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Nem, mert az ördög elvette teljesen a józan eszüket. Sötétségben vannak 😬
2021. dec. 17. 04:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha feltenném az életem arra hogy segítek mindenkin aki vissza akarja kapni az exét és csak annyi ellenszolgáltatást fogadok el ami az önfentartásom fedezi,és a misszóm miatt minden felelősségét vállalom a cselekedetemnek?

Szerintem az igazi probléma a széthúzásban van és abban hogy már úgy szocializálódunk hogy trend a válás,ha megnézed. Milyen mintát sajátít el az akinek nincs egy ép apa és anya képe,vagy milyen alapokkal indul az aki szüleitől a széthúzást tanulta el egy trauma formájában (?),vagy mihez viszonyítja az emberi kapcsolatok megélését...

Az egócentrikus,fogyasztói gondolkodás a probléma,valamint az elvek hiánya,nem pedig a kötés.

2021. dec. 21. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
ezzel nem átkozol el senkit mivel nem fekete mágiát csinálsz
2022. ápr. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!