Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnétek-e egy saját...

Szeretnétek-e egy saját mini-pokolt?

Figyelt kérdés
Te lennél ott az isten és azt vihetnéd el oda akit akarsz. Ezután halálra kinozhatnád ott emberfeletti kínokkal, majd a lelkét egy örökké valóságig. Kellene?
2020. szept. 18. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
54 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Kössz nem, így is pokoli életem van... Igaz nem én vagyok a góré, és általában rajtam csattan az ostor, de nem adom fel...
2020. szept. 18. 23:02
 2/15 A kérdező kommentje:
1 Nem szertnél bosszút állni?
2020. szept. 18. 23:02
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Dehogynem. Mellette tele vagyok világuralmi tervekkel. Az életem katasztrófális, de nem lesz jobb, ha belerúgok másokba. Sokszor azt sem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, de reggel ugyanúgy fel kel a nap, és reménykedem, hogy jobb lesz. Vagy legalábbis ennél rosszabb ne legyen.
2020. szept. 18. 23:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerhetem a helyzetedet, de azt javaslom állj a sarkadra és tegyél hogy jobb legyen, mivel más úgysem fog helyetted hidd el. Kitartást és Szebb jövőt!
2020. szept. 18. 23:10
 5/15 Agnarr ***** válasza:
89%
Egy idő után biztos, hogy megunnám. Ilyen az emberi természet. Higgyétek el, ha valaki istenné válna, még az sem lenne neki elég. Max egy időre.
2020. szept. 18. 23:15
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Én angyalokat akarok.
2020. szept. 18. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes kérdés.

Először azt mondanám, hogy igen persze, sok ember megérdemelné a szenvedés (pedofilok, állatkínzók, stb stb...)

Na de SAJÁT POKLOT?!

nem köszi. Én nem tudnék és nem is akarnék senkit kínozni és bántani, vagy ha még is akkor sem örökké.

+a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni.

Egy saját mennyország viszont jobban bejonne, és aki szerintem megérdemelné, az örökkévalóságig boldog lenne :D

2020. szept. 18. 23:42
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Köszi a vígasztalást :) Szerencsére optimista vagyok, különben nem lennék itt :) A padlóról csak fölfelé vezet út :)

Az a helyzet, hogy csak úgy tudnék kiszakadni ebből a körből, hogy egy nálam védtelenebbet cserben hagynék, ő viszont nem számíthat másra.

Viszont így tudom értékelni az élet apró örömeit. Például, hogy a reggeli esőláb-lógós időjárás ellenére napközben derűsen sütött a nap... ja, és tudom értékelni az élet apró örömeit is :)

2020. szept. 18. 23:46
 9/15 anonim ***** válasza:
13%
Egyértelmű hogy igen, hasznos lenne!
2020. szept. 18. 23:47
 10/15 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos nem lenne időm Istent játszani.

Bár amugy sem vagyok szadista..

2020. szept. 18. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!