Szeretnétek-e egy saját mini-pokolt?
Érdekes kérdés.
Először azt mondanám, hogy igen persze, sok ember megérdemelné a szenvedés (pedofilok, állatkínzók, stb stb...)
Na de SAJÁT POKLOT?!
nem köszi. Én nem tudnék és nem is akarnék senkit kínozni és bántani, vagy ha még is akkor sem örökké.
+a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni.
Egy saját mennyország viszont jobban bejonne, és aki szerintem megérdemelné, az örökkévalóságig boldog lenne :D
Köszi a vígasztalást :) Szerencsére optimista vagyok, különben nem lennék itt :) A padlóról csak fölfelé vezet út :)
Az a helyzet, hogy csak úgy tudnék kiszakadni ebből a körből, hogy egy nálam védtelenebbet cserben hagynék, ő viszont nem számíthat másra.
Viszont így tudom értékelni az élet apró örömeit. Például, hogy a reggeli esőláb-lógós időjárás ellenére napközben derűsen sütött a nap... ja, és tudom értékelni az élet apró örömeit is :)
Sajnos nem lenne időm Istent játszani.
Bár amugy sem vagyok szadista..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!