Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2691/2705 Grimfox válasza:
Az elmélettel amúgy csak az a baj, hogy egy boszorkány is tud eszköz nélkül dolgozni, és sok esetben a mágus számára is szükséges/kényelmes az eszköz. A modern értelmezésekkel csak ennyi a gond.
2692/2705 A kérdező kommentje:
Ezen elgondolkodtam. Még mindig teszem. Szeretem ezt a mágiában. Kötött és kötetlen, vajon mennyi minden lehetséges.
2022. júl. 3. 20:05
2693/2705 Grimfox válasza:
Sok minden, de nem minden. Az emberi elme végessége szab határt.
2694/2705 anonim válasza:
Hisztek a reikiben ? Amúgy van olyan ,hogy rezgés mágia vagy hasonló :D?
2695/2705 Grimfox válasza:
A reiki, illetve az életenergia, amit a reiki használ létezik. Azt nem tudom, hogy a reiki ezt milyen hatásfokkal tudja kihasználni. A nyugati irányzat minden esetre ártalmas. A működése nekem nem hit kérdése, tapasztalat, bár nem reikin keresztül.
A rezgést nem tudom hogy érted. Tudom, hogy ezzel a szóval szeretnek dobálózni manapság, de azt nem nagyon tárgyalják hogy MI rezeg.
Mágia pedig létezik. Legalább is mágikus módszerek biztosan. Hogy működnek e, az már más kérdés. A magánvéleményem az, hogy van, amelyik működik.
Vagy úgy érted, hogy rezgésmágia, olyan mágia, ami rezgésekkel foglalkozik?
2696/2705 anonim válasza:
Igeeen! Például ha valaki csak rezgés mágiát csinál akkor azt ,hogy kell érteni vagy mi az? A hangulatnak van rezgése például nem ?esetleg lehet valakinek jó rezgéseket küldeni :D ? Pl hogy amitől jobb vagy épp rosszabb kedve lesz ( ezeket amúgy nem tudom honnan szedem :D)
2697/2705 Grimfox válasza:
Újfent az a kérdés, hogy mi az, ami rezeg. A rezgés mindig valami, ami energiával rendelkezik, ezért az alkotóelemei rezgésbe jönnek. Mivel nincs szabad energia az univerzumban, mert minden energia valamilyen hordozóhoz kötött, ezért mindig, amikor energiaközlés történik, valami rezgésbe jön. Ilyen alapon persze mondhatod, hogy rezgés mágia. De ilyen megnevezéssel nem nagyon jutsz előbbre, mert nagyjából minden így működik(nem csak a mágia). Pontosan mit is akarsz csinálni? Ha ezt tudod összegezni, hátha tudok valami okosat is mondani, nem csak össze-vissza beszélni energiáról, meg mittoménmiről, mintha kvantumfizikus lennék.
2698/2705 anonim válasza:
Ezen az utolsó mondaton felnevettem :D amúgy már rájöttem mit akarok ,szóval már nem zaklatlak ezzel 😅
2699/2705 Grimfox válasza:
Oké, sok sikert hozzá akkor.
2700/2705 anonim válasza:
Köszi.
Ha megmozdulta meletted / melletetek random a bögre , akkor azt minek tudnátok be ? Úgy ,hogy nem is vagytok a közelébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!