Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
2621/2705 Grimfox válasza:
Például a közelükben végzel valamilyen műveletet, ami nem rájuk hat, de azért kívül is érződik, és nézed, melyik reagál rá. Vagy raksz eléjük egy aktív sigil-t, aminek ártalmatlan, vagy épp a macskákra pozitív hatása van, és megnézed, melyik hogyan fogadja. Érdemes akkor, amikor még csak elkezdtek járni, és nem túl izgágák, de már kíváncsiak. Én így próbálnám ki legalább is.
2622/2705 A kérdező kommentje:
Micsoda ötlet!!! :) 3 hetem van kitalálni akkor a pontos műveletet. Ennek a cicának a kölykei gyorsan fejlődnek.
2022. ápr. 28. 18:15
2623/2705 Grimfox válasza:
A késleltetett fialás nem arra utal, hogy gyorsan fejlődnének. A prenatal fejlődés legalább is nem annyira tempós.
2624/2705 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, mennyire későn szült. Azt igen, hogy születés után eddig minden alom nagyon szépen fejlődött. Kb 3x gyorsabban, mint a britek.
2022. ápr. 28. 19:00
2625/2705 Grimfox válasza:
Lehet a britek a tenyésztés miatt lassabbak. Mondjuk nem nagyon értek a macskafajtákhoz(vagy bármilyen háziállathoz, ha már itt tartunk).
2626/2705 A kérdező kommentje:
Annyira lassúak, ami már szinte fáj... 3 hét mire egyáltalán kinyitják a szemüket.
Érteni amúgy én sem értek annyira, csak tapasztalatból írom..
2022. ápr. 28. 19:23
2627/2705 Grimfox válasza:
Lehet hogy csak lusták gyorsabban fejlődni.
2628/2705 A kérdező kommentje:
Lehet... Tavaly egyszerre volt a kettő alom majdnem, nagyon szépen lehetett követni a fejlődésbeni különbségeket.
2022. ápr. 28. 19:44
2629/2705 Grimfox válasza:
Elképzelem, ahogy az egyik alom már mászkál remegő lábakkal, meg nyivákol, és nézelődik, a másik alom meg csak hever a hátán, és még a hasukat is lusták megvakarni, az anyjuk tisztítja őket.
2630/2705 A kérdező kommentje:
Akkor pontosan el tudod képzelni, hogy mi történt a valóságban. :)
2022. ápr. 28. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!