Van olyan mágia, amivel elősegíthető egy fizetésemelés?
Figyelt kérdés
A kérdésben egyszerűen fogalmaztam. Nyilván olyasmire gondolok, hogy egy számunkra kedvező döntést, akár egy fizetésemelést, stb. tudjunk elősegíteni.
Létezhet ilyen?
2021. nov. 14. 20:24
1/14 anonim válasza:
Igen, tibeti szerzetesnők titkos tanaiban sem volt benne, de john cummimgs 1800 as években angliában feltalálta a fütykös bűvölést. Ez a mágia beválik!
2/14 Grimfox válasza:
A morálisan helytálló módszerek között a saját munkavégzésedet javító dolgok a legjobb lehetőségek. Fokozott kitartás, munkakedv, hatékonyabb munkavégzés, jobb kapcsolatteremtő képesség a kollégák, és vezetők felé, ilyesmi. Ilyen módszerekkel lassan, de biztosan javíthatod a munkahelyeden a megítélésedet, ami a számodra kedvező döntések esélyét is növeli.
3/14 anonim válasza:
Létezik persze,úgy kezd el a rituálét hogy keményen dolgozol,ha ez megvan állj a főnök entitás elé ha megjelenik.És ezt kántáld hogy Fönök béremelést szeretnék!!
4/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam próbát teszek ebben, az eddig számomra ismeretlen kategóriában. Annak ellenére, hogy láttam, hogy 10 emberből 8 azért jön, hogy poénkodjon, bármilyen okkultista kérdés is legyen. Hát én is így jártam.
Jól dolgozom és értékes munkaerő vagyok. Nyilván tervezem is, hogy odaálljak a főnök elé, nem ehelyett, hanem emellett keresek egy ilyen módszert.
2021. nov. 14. 21:18
5/14 Grimfox válasza:
Amennyiben a főnököt szeretnéd befolyásolni, hogy kedvező választ adjon, az már "mérsékelten" etikus, és arra nem valószínű, hogy kapsz választ, hogyan kell. Amíg magadon akarsz dolgozni, fejleszteni, javítani, arra több módszert is lehet ajánlani az egyszerű önszuggesztiótól kezdve különböző talizmánokon át a tényleges pszichikus képességek használatáig.
7/14 A kérdező kommentje:
6: a kategória összes kérdéséhez állhatnál így. Kérdés, akkor mit keresel itt?
Amúgy muti a vicces választ, mert nem találtam. 🤔
2021. nov. 14. 22:02
8/14 anonim válasza:
elég kicsinyes kívánságaid vannak, én ha már mágiához nyúlnék akkor valami nagyobb volumenű dolgot kérnék...
9/14 anonim válasza:
Ezt probáltad már? https://www.youtube.com/watch?v=LV_TMIHo8iw
10/14 A kérdező kommentje:
9: Az megvan neked, hogy az esetek nagyobb részében nem a kemény munka hozza a nagyobb fizut, hanem a jobb helyezkedés, taktika, stb.
2021. nov. 15. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!