Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home office esetén lehet egy...

Home office esetén lehet egy bértárgyalás is webkamerán szerintetek?

Figyelt kérdés

A cégünk teljesen átállt home office rendszerre a Covid óta. A magam részéről mindent itthonról tudok végezni.

Szerintetek ilyen esetben egy webkamerás meeting kérés a főnök felé, majd ott kellő felvezetés után egy fizetésemelés kérés rendben lenne?

2021. nov. 14. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2021. nov. 14. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván. Egy ismerős nemrég teamsen mondott fel.
2021. nov. 14. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. nov. 14. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mi is full HO voltunk, ezért pár hónapja én is Skype-on mondtam fel. Még kamerát se kapcsoltunk.

Az új helyemre pedig végig online interjúztam, bértárgyalás is Teamsen keresztül zajlott. Itt persze bekapcsolt kamerával.

Szerintem teljesen rendben van ha így kérsz fizetés emelést.

2021. nov. 14. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző munkahelyemen teams-en keresztül közöltem a főnökkel, hogy felmondok. A mostani munkahelyemen az interjúzás, bértárgyalás teljesen online volt, ráadásul kamera nélkül. Sőt, azóta se láttam a kollégákat, mert kamera nélkül mennek a meetingek.

Szóval hogy a XXI. században home office-ban kérhetsz-e online fizetésemelést? Naná!

Engem az érdekelne, hogy mekkora emelést kérsz és majd hogy megadják-e. Mert én is szeretnék emelést kérni nem sokára.

2021. nov. 14. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Persze, de meetinget nem úgy kell összehívni, hogy meglepetés lesz a témakör. Nyilván nem hivatalos agenda-t kell kiküldeni erre, de azért két mondatban leírhatnád meghívóban, hogy mikről akarsz beszélni.
2021. nov. 14. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
természetesen
2021. nov. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!