Hogy bizonyosodjak meg arról, hogy létezik mágia?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 16:49
11/17 anonim válasza:
Mármint úgy értettem, hogy gyökere vannak itt.
12/17 anonim válasza:
Ha te használtad a szektás szót mint gyökér szinonimát akkor vannak ám gondok a szótáradban. :'D
Ajánlom figyelmedbe ezt az értelmező szótárt.
13/17 anonim válasza:
Az a probléma, hogy ha valaki meg akar ,,bizonyosodni a mágiáról,, , mindig valami nagyot és csillogót akar látni, pl. repülő póni, milliók egyik pillanatról a másikra a kezedben stb..
De ha egyáltalán fel kell tenned ezt a kérdést, akkor hogyan tapasztalhatnál ilyesmit?
Those who don't believe in magic will never find it.
Keresd kicsiben és megtalálod nagyban.
14/17 anonim válasza:
Mágiáról úgy lehet megbizonyosodni, hogy megnézed, van-e valami szellemi sugallat, ami késztet valamire, magyarul kísért téged. Ha van, állj ellen neki, és akkor nem fog hatni a mágia az életedben.
16/17 anonim válasza:
15 Ez olyan, mintha megkérdezte volna tőled valaki, hogy mi az a disznó, és azt válaszoltad volna, hogy a nyelve.
17/17 anonim válasza:
Ha csak az érdekel, hogy létezik-e inkább hagyd a francba! Bár ha olyan vagy mint amilyen én voltam régen akkor úgyse hallgatsz rám. Azóta megbántam, hogy ezt a kérdést feltettem magamnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!