Van valami varázslat arra, hogy megszálljam egy amerikai ember testét mondjuk egy napra?
Figyelt kérdés
Szeretnék szétnézni az USÁ-ban, de túl drága a repülőjegy. Arra gondoltam, hogy otthon azt hazudnám, hogy elmegyek valahova, pedig csak visszamászok a szobámba az ablakon keresztül, és magamra zárom az ajtót.
Na, most kéne valami varázslat, amitől elaludna a testem, de az elmém Amerikába repülne, és ott megszállná egy ember testét, ott lennék egész nap és este visszatérnék, aztán eljátszanám, hogy most jöttem haza a házba.
Van olyan varázslat, ami ezt lehetővé teszi?
2010. szept. 3. 00:05
11/18 anonim válasza:
Ha nem árulom el akkor angolul kérdezett volna, hogy hogyan kell visszajönni és elég nehéz lett volna lefordítani..:)
12/18 anonim válasza:
ha megszállod, nem küldenél egy kis pénzt? Jó lenne egy vállakozáshoz :D
13/18 anonim válasza:
próbálkozz egyszerű testelhagyással. ott nem számít a tér.
14/18 anonim válasza:
sztem ők is tudnának segíteni:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_712376..
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Nem, ilyen varázslat nem létezik. A mágia(feltéve ha létezik)sokkal gyengébb még egy low fantasy világ mágiájánál is.
17/18 anonim válasza:
Remélem valami fegyház lakója leszel, aztán vissza se tudsz jönni. :P
18/18 anonim válasza:
azt hittem ma már röhögtem eleget a kérdéseken, de tévedtem... :D:D hááháá...:D:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!