Elhunyt szerettetek jelenlétét szoktátok érezni?
Igen, sokszor érzem.
Álmomban pedig majdnem mindennap. Szomorú is, és jó is, mert így legalább beszélhetek vele, érdekess hogy mindig furcsaságokat mond, ami pár nappal később igaz is lesz. Ilyenkor elég para. 1 éve hagyott itt, nagy bátyám is. Ő vele ez a dolog néha jön elő. De mamánál rendszeres. Volt mikor sírva keltem fel,le voltam izzadva, elég rossz volt.
Nekem többször is volt ilyen. 1. Álmodtam a párommal. Elmondta, hogy mi történt vele a kórházban. Azóta is sokszor álmodom vele.
2. Míg élt ösztönzött, hogy meg kell nyernem egy bizonyos sportversenyt. A halála után az ő tiszteletére és emlékére indultam. 4. Lettem, lecsusztam a dobogóról. Viszont külön díjjas lettem és kaptam egy kupát. Olyan volt, mintha miatta történt volna. Mert azt szerette volna ha nyernék. Így nyertem is.
3. Meghívtak egy gyász csoportba. Először nem akartam menni. De valahogy azt éreztem, hogy ennek így kell lennie. És a csoportban levetítettek egy filmrészletet egy filmből és beszélgettünk róla. Az a film a párom kedvence volt. Akkor is azt éreztem, hogy ő akart ezzel üzenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!