Embereket bevonzani az életünkbe lehetséges-e, és mivel járhat?
Figyelt kérdés
Légyszíves olyanok válaszoljanak akik nem szkeptikusok ezzel kapcsolatban és/vagy eléggé elsajátították már a manifesztálást. Mióta megtanultam a hálával élni , illetve a gondolataimmal teremteni "irányítani" sokkal szebb lett az életem, beváltak a manifesztációim, erősödtek a megérzéseim. Viszont van valami amit még én sem próbáltam soha, az emberek bevonzása, "bemanifesztalasa". A kérdésem az, hogy ez lehetséges-e, illetve mivel járhat? nem-e lehet veszélyes konkrét személyeket bevonzani? Milyen úton lehetséges ez? Ezt eddig még nem mertem, mert féltem hogy fordítva fog elsülni a dolog és pl. még jobban taszítom majd őket.2021. szept. 29. 15:59
11/11 anonim válasza:
Kaptam egy privit ma. Azt írja az illető, hogy találkozott egy sráccal egy buliban, de a srácot a privi írója nem érdekli. Ennek ellenére a priviíró szeretné bevonzani azt a srácot az életébe.
A kérdésedre, hogy csináld, a válasz: sehogy. Ilyen emberrel, aki megismert már, de nem érdekled őt, nem szabad foglalkozni, mert időpocsékolás. A srác kapott egy lehetőséget, hogy megismerjen, nem tette. Pont. Minek neked valaki, akit nem érdekelsz? Ez nonszensz.
Ha valakit be akarsz volnzani, az olyan legyen, akivel egyformán érdeklitek és érékelitek egymást.
Tessék megtanulni pontosan és szabatosan kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!