Embereket bevonzani az életünkbe lehetséges-e, és mivel járhat?
Lehetséges bevonzani.
Először tudasotísd magadban, hogy
1. valamilyen tulajdonság-csoportú embert (pl. egy partnert, aki szexi),
2. valamely embert, aki megtsze valamit (pl. aki szeret),
3. vagy konkrétan XY-t akarod-e bevonzani.
Ha pontosan tudod, mit szeretnél, akkor tudsz tovább lépni a bevonzás felé mentális módszerekkel DE!!! a m. módszer alkalmazása önmagában nem lesz elegendő az illető megjelenéséhez az életedben.
Nem vagyok szkeptikus, de nekem nem sikerült ilyen misztikus módon senkit bevonzani... Egy dolgot nem értek ezzel kapcsolatban. Van, ahol azt írják, hogy a lehető legrészletesebben le kell írni, milyen társat szeretnél, külső-belső stb. Máshol meg azt, hogy csak nagy vonalakban képzeld el, különben bekorlátozod a lehetőségeket. Most akkor melyik?
Na mindegy, szerintem többet ér, ha van elképzelésed, hogy mik a számodra fontos értékek egy kapcsolatban, nyitott szemmel jársz, van némi szociális készséged, nincsenek önrudatlan gátlások benned, stb...
"Van, ahol azt írják, hogy a lehető legrészletesebben le kell írni, milyen társat szeretnél, külső-belső stb." Ez egy nagyon jó megoldás, ha közel végtelen időd van.
"Máshol meg azt, hogy csak nagy vonalakban képzeld el, különben bekorlátozod a lehetőségeket." Ez egy jó módszer, ha még ebben az életedben szeretnél találni valakit. De a sarokpontoknak benne kell lennie a kívánságban, a felszíni tulajdonságok bekívánásávalne lasstsd a folyamatot.
UI. A rezgésszinted és az aktuális tudatállapotod egyaránt nagyon fontos a megfelelő minőségű és gyorsaságú bevonzáshoz. Ja, és mindig az erősebb hit érvényesül. Én szóltam!
A kérdésed második felére a válaszom:
"és mivel járhat?"
4 kimenetele van:
1. sikeres bevonzás, amiől boldog leszel,
2. sikeres bevonzás, amitől boldogtalan,
3. sikertelen bevonzás, ami boldogságot okoz,
4. sikertelen bevonzás, ami boldogtalanságot okoz.
Akármi is lesz a végkimenetel, felül kell vizsgálni, mit és hogyan csináltál.
Konkrét személyre gondolsz?
Be lehet. Hogy milyen veszéllyel járhat, azt nem tudom, de be lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!