Hogyan oldhatok fel egy szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítjatok privit hogy kivel vagy hogyan csináltam,nem én vagyok az emberetek ezen téren.2021. szept. 20. 00:05
11/16 Tudi333 válasza:
Értem kérdező. Más is fel tudja oldani biztos, keress valakit ha gondolod!
Szerintem is így van utolsó! Azt sem tudják mit beszélnek kb.
12/16 anonim válasza:
8as nem az a baj hogy választ írsz hanem hogy olyanhoz amiről fogalmad sincs. ha nincs karma meg sors, nincs kötés sem nem igaz?:-D
Kérdező remélem nem sikerül levenni és egész életedben pokoli kínok között egyedül fogsz tengődni, ha már ilyen gonosz vagy.
13/16 Tudi333 válasza:
Utsó! Ki írta, hogy nincs sors meg karma? Értelmezni tanúlj mielőtt oktatsz!
14/16 anonim válasza:
Nem kéne hinni az ilyen idióta, gyerekeknek szánt hobbi varázslásban :D Esetleg a párnád alá nem raksz valamilyen kavicsot, hogy bevonzza a szerelmet? Tarott kártyás tv-sek belőletek lesznek gazdagok.
16/16 anonim válasza:
Eltávolító mágia, szerelmi oldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!