Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mitől függ, hogy mennyi idő...

Mitől függ, hogy mennyi idő alatt hat a szerelmi kötés? Milyen tapasztalataid vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt barátomra (nagyon sok éves kapcsolat) szerelmi kötést kértem kb 3 hete. A mágus szerint lehet pár hónap is, míg hatni kezd. Na de ha elkezd hatni, mire kell számítani? Jelenleg mindenhol le vagyok neki tiltva. Akkor ha működik a kötés, akkor ő fog keresni engem? Vagy "véletlenül" összefutunk, mert úgy intézi a kötés?

Mitől függ, hogy mennyi idő múlva hat? A mágia erejétől, a másik fél akaratától?

Erkölcscsőszködést nem kérek, tudom, hogy mit vállalok, tapasztalatokat szeretnék kérni.

Köszönöm előre is.

2021. szept. 16. 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Elárulok egy titkot, ez az egész egy nagy átverés, ilyen nem létezik :D
2021. szept. 16. 10:39
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

"Jelenleg mindenhol le vagyok neki tiltva" Gondolom, ezért megdolgozál.

"Na de ha elkezd hatni, mire kell számítani?" Hát arra, hogy a teáltalad remélt cél (ha összejön) csak egy, a kötés sok-sok (részben nemkívánatos, de ezt a mágus elfelejtette veled közölni) hatása közül.*

"A mágia erejétől, a másik fél akaratától?" Mivel az akarata ellenére tettél rá kötést, ez utóbbi nem játszik.

"Erkölcscsőszködést nem kérek" Oké! Úgyis késő már. Arra hamarabb lett volna szükséged, de a fejletlen egód és a tudatlanságod megakadályozott a kérdezésben.

"tudom, hogy mit vállalok" *Csak azt hiszed, hogy tudod.

2021. szept. 16. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Valaki mondja már el, mi a jó abban, ha valaki csak kényszerből van velünk?
2021. szept. 16. 11:14
 4/16 Grimfox ***** válasza:
85%

Az illető akaratától, és a korábban meglévő ellenérzéseitől. Ha ezek erősebbek, mint a kötés, akkor belső konfliktusai lesznek, főképp tudattalanul, de ettől még nem keres veled kapcsolatot. Ha erősek az ellenrzései irányodban, ezek akár undoeba, gyűlöletbe is átcsaphatnak, a tudatalattijában való matatástól. Mivel a kötés rád is hat(két embert köt össze, nem csak egyet köt meg), ezért a te vágyakozásod erősödik, főképp időarányosan. Hogy mennyi idő után bukik felszínre a kötés hatása, az általa felkavart, vagy kikényszerített érzelmek, az a célszemély ellenállásától függ(főképp amit fent leírtam). Hogy miként bukik felszínre, az a meglévő érzéseitől függ. A kötés nem szűnteti meg a meglévő érzéseket, hanem bizonyos érzéseket, és ösztönöket erősít fel. Ha ezek akadnak a többi érzésével, akkor ne számíts arra, hogy újra összejöttök.

A kötés nem intéz véletlen találkozásokat, sem semmi hasonlót. A kötés célja, hogy felszítson bizonyos érzéseket, amiket az illető az irányodba érez. Ha ezek elég erősekké válnak, akkor önmagától kezd keresni. Ha vannak olyan érzései, amik ennek ellenfeszülnek, akkor nem lesz általad észlelhető eredménye a célszemélyen, maximum rajtad. A célszemély pedig akár meg is betegedhet a belső konfliktus okozta stressztől.

Nagyjából ilyen hatásokra lehet számítani, bár az idő, amíg ezek létrejönnek relatív hosszú is lehet.

Amennyiben valóban megcsinálta a mágus a kötést, és nem csak átvert.

2021. szept. 16. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Ha tudnád mit vállalnál, nem kértél volna ilyet. Ha pedig a mágus tényleg egy mágus lenne nem csinált volna ilyet.
2021. szept. 18. 09:31
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
21. Században még vannak emberek, akik hisznek ezekben a dolgokban?
2021. szept. 21. 10:54
 7/16 A kérdező kommentje:
6-os, pedig létező dolog.
2021. szept. 21. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Ezt alá is tudod támasztani? 🤔
2021. szept. 21. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
Létezik, csak egy hónap után se érez semmi hatást.. :D
2021. szept. 21. 11:47
 10/16 Tudi333 ***** válasza:
76%

Attól függ, hogy mikor, hogy mennyire van távol tőled. Majd megkeres először csak semleges dolgokkal, aztán talizni akar vagy beszélni, vagy felhív, de csak úgy, nem akar semmit. Aztán szépen lassan felőrli a dolog, ha tényleg van rajta kötés. Max 3-4 hónap eddig amit láttam leghosszabb idő.

Amit fentebb irnak az csak részben igaz! Ha az illető semmi spiri tudatossággal nem rendelkezik észre sem veszi, nem tud ellene védekezni. Akkor bebukta. Mindenkinek jogában áll(na) foglalkozni ezzel. De sokan nem teszik és fogalmuk sincs mit tudnak velük csinàlni mások.

2021. szept. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!