Hol találhatok olyan mágusokat/boszorkányokat akik utólag kérik a fizetségüket?
Csak a mágiáért pénzt kérők meg az építészek/fodrászok két külön kategória.
"Mellesleg, ha az a magyarázat, hogy azért nem kérnek utólag pénzt, mert mivan akkor, ha mégsem adok, vagy letagadom a mágiát, akkor megcsinálhatják, hogy visszavonják a mágiát, nem?"
Azért előre kérik, mert 99,99%ban csalók és ha már csaló vagy akkor nem utólag fogod kérni. S azt nem lehet visszavonni amit meg sem tett.
Megértem, hogy csalók. Teljesen jogos, nem is lehet egy lapon venni semmilyen más szakmával.
De még véletlenül sem elérhető valahol az az 0.01%? (Akármennyire is képletesen értetendő a 99.99%.)
Ha már mégis létezik ez a hivatás, kúlturtörténeti múltja van, sok olyan dolog van ami régen mágia volt, ma már meg magyarázható, (és akkor is voltak szekptikusok a mágiával kapcsolatban)...
... azért kipróbálnám ilyen formában, utó garanciás fizetéssel.
Keress engem!
Ha véletlen bejön a 0.01%, akkor utána tejelsz nekem rendesen.
Csupán annyit jelent, hogy ÍRÁSBAN vállalja: Ha a mágiájának nincs eredménye, netán van, de nem az elvárt, amiért fizettél, köteles pénzedet visszaadni és az eredeti állapotot visszaállítani.
Ehhez viszont az is kell, hogy egyértelműen meghatározott legyen, minek kell lennie az eredménynek és ennek érdekében te mit vállalsz.
Szabályos szerződés kötése. (Még nem hallottam olyan bolond mágusról, aki ilyenre hajlandó lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!