Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már olyan hogy az álmodna...

Beri9 kérdése:

Volt már olyan hogy az álmodnak jelentése volt, és utólag rájöttél hogy mi?

Figyelt kérdés
Illetve jelentéssel bírnak az álmok,Vagy csak össze-vissza álmodunk?

#álom #jelentés #ossze-vissza álmodni
2020. ápr. 15. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Gimiben volt két visszatérő álmom. Próbáltam utánaolvasgatni, és találtam egy oldalt, ahol egy álomfejtőnek lehetett küldeni ezeket,gyűjtötte vagy nem tudom, nem emlékszem.

Na, mindegy, mikor kaptam választ, "megfejtést" tőle, akkor ledöbbentem, ugyanis olyan dolgokat írt le ezek alapján, amik tudtam, hogy igazak és segített feloldani pár különös érzést bennem.

Tehát volt jelentésük.

Amúgy álmunkban próbáljuk feldolgozni, amiket érzünk, látunk, még ha nem is tudatosul benned,hogy láttad, olvastad stb valamit, a tudatalattidban megmarad.

2020. ápr. 15. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden álomnak van jelentése - a tudatalattid kontroll nélküli, tiszta érzésekből álló üzenetei, képi megjelenései. Nem minden és mindenki az aminek elsőre látod, de dekódolható (bár kell hozzá némi pszichológiai ismeret).
2020. ápr. 15. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam sok esetben van/volt így. Rendszerint akkor álmodom, ha a közeljövőben fog történni velem, vagy a környezetemben valami. Sajnos nem tudom összekapcsolni ezeket az álmokat egymással, csak azt érzem, hogy egyfajta figyelmeztető álmok.
2020. ápr. 16. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden egyes almom minden éjszaka ilyen.
2020. ápr. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!