Mennyire veszélyes vérmágiával szerelmi kötést csinálni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 03:58
11/26 anonim válasza:
10es miért nem annak mondható? A szerelmi kötés mindig fekete mágia mert a másik akarata ellenére történik.
12/26 anonim válasza:
Egy sima szerelmi varázslat is a másik akarata ellenére szokott történni. Nem tudom miért keverik össze ennyire a szezont a fazonnal. Egyébként is badarság ez a kategorizálás, több szempontból is. A mágia nem lehet etikai kérdés.
13/26 anonim válasza:
12es a szerelmi varázslat nem létezik. szerelmi kötés(átok) van és ez fekete mágia. Hívhatjuk akár unikornispukinak is, a lényegen nem változtat.
15/26 anonim válasza:
14es, jó lenne...akkor talán lenne némi fogalmad arról amit elhitetni próbálsz másokkal :-D Nem most kezdtem az ipart, van némi fogalmam a dolgokról megnyugodhatsz. veled ellentétben.
16/26 anonim válasza:
Nem veszélyes, hatástalan. Nem létezik szerelmi mágia.
17/26 A kérdező kommentje:
Istenem... Feljövök gyakorira, nézem 1 értesítés. Megnyitom boldogan és látom hogy ilyenekre pazaroltam a drága időmet mint pl a 16 - os válasza.
2021. aug. 29. 19:16
18/26 anonim válasza:
Akkor parazold a drága idődet olyan "hasznos" dolgokra, mint a nemlétező mágia.
19/26 anonim válasza:
Ha már ők arra pazarolták az idejüket hogy ezt elolvassák az a minimum hogy a te idődet is ellopják
20/26 A kérdező kommentje:
19. Aki nem hisz benne nem kell az ezo kategóriában olvasgatni😉
2021. aug. 29. 23:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!