Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha létezik a pokol szerinted...

Ha létezik a pokol szerinted a galaxisban van valahol?

Figyelt kérdés

Nagyon régen olvastam a Bibliát, és valahogy úgy rémlik nekem hogy olvastam benne, hogy isten minden égi testet ismer és ha a mennybe kerülünk hasonlatosak leszünk hozzá és mi is ismerni fogjuk.

Ezért gondoltam arra hogy valahol ott van.

De néztem pár videót olyan emberekről akik elmondásuk szerint jártak a pokolba, és érdekes módon a legtöbben azt mondták hogy valahol a föld mélyen voltak, de tudták milyen mélyen 65000 körül mondta mindegyik mi a véleményed erről Is?

2021. aug. 22. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9 Amennyiben így van, nem létezik se pokol, se mennyország, mert mind egy és ugyanaz.

Igazából mindkettő megközelítés helyes szerintem, csak a nézőpont más.

2021. aug. 23. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A pokol egy lét és tudatállapot a hozzá megfelelő energiákkal tehát helyrajzi száma is van ami viszont nem fizikai,hanem asztrális...a misztikusok szerint pl. nem egy lángoló katlan ahol örök kárhozatban ég a lélek újra meg újra átélve a szenvedést "büntetésül",mert 1. olyan nincs az univerzumban,hogy "örök",minden változó és ciklikusan visszatér ahonnan jött..2. minél távolabb van valaki érzelmileg az éltető és tápláló körforgástól,forrástól annál fagyottabb,na ezt hívják szellemi elszakadásnak,kihűlésnek..ebből kifolyólag fent említett kárhozat tisztítótüze is egy átmeneti állapot amit bizonyos asztrális síkok,bolygók és helyek is támogatnak..ilyen Baten Kaitos (chaitos) az égi Cet gyomra -a szája a bejárat- ez az alsó asztrális (démoni) sík.Ez a Cetus csillagkép Zeta csillaga és ha együttállásban,vagy vonulásban van a napunkkal akkor természetszerűen ide is lecsorognak az energiái..

Ez gyakorlatilag a galaktikus börtöntér bolygó ahol a bukottak vannak leláncolva egy hatalmas tükörteremben,hogy folytonos szembesülésekkel átégésekkel tudjanak haladni..

Az angyali és sárkányrendek szövetségéről itt olvashatsz:

[link]

A fekete sárkány a legerőteljesebb szimbóluma a hatalomvágynak,pl. sátánisták szerint is egyszer gyönyörű angyal máskor meg iszonyat szörnyeteg...ők azok a félig angyal félig sárkány hibrid lyrabeliek akiket az univerzumban Sataniel népének hívnak..

2021. aug. 23. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy a föld mélye mit szív magába asztrálisan az megint más kérdés...de a helye nem ott van..
2021. aug. 23. 14:46
 14/15 anonim válasza:
Nem. Mert ha a galaxisban lenne, akkor a hálál csak egy teleportálás lenne milliónyi kilóméterre onnan, ahol meghaltunk. A pokol egy lelki állapot, de hisszük, hogy nincs ott senki.
2021. aug. 28. 02:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden élőlény agyában. Ott van a pokol. Ha erősíted, nagyobb lesz a szenvedés, ha gyengíted, kikerülsz belőle.
2021. szept. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!