Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha létezik a pokol szerinted...

Ha létezik a pokol szerinted a galaxisban van valahol?

Figyelt kérdés

Nagyon régen olvastam a Bibliát, és valahogy úgy rémlik nekem hogy olvastam benne, hogy isten minden égi testet ismer és ha a mennybe kerülünk hasonlatosak leszünk hozzá és mi is ismerni fogjuk.

Ezért gondoltam arra hogy valahol ott van.

De néztem pár videót olyan emberekről akik elmondásuk szerint jártak a pokolba, és érdekes módon a legtöbben azt mondták hogy valahol a föld mélyen voltak, de tudták milyen mélyen 65000 körül mondta mindegyik mi a véleményed erről Is?

2021. aug. 22. 22:23
1 2
 1/15 Grimfox ***** válasza:
83%
A bibliában nem igazán írtak ilyesmit. Főképp arról nem, hogy mit fogunk tudni, ha a mennybe kerülünk. De az biztos, hogy olyat nem ír, hogy istenhez leszünk hasonlóak. A genezisben írja, hogy eleve hasonlatossá lettünk teremtve, és a tudás fájáról evés után a tudásunk is hasonlatossá lett hozzá. De itt szó sem volt a mennyről.
2021. aug. 22. 22:28
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Wilhelm Bush úgy magyarázta a mennyet is és a poklot is, hogy egy másik dimenzió. Azt mondta, nem fent van a menny és nem lent a pokol és Isten nem ősz szakállú bácsika, a Sátán pedig nem patás szarvas lény. Azt mondta, ha lenne az egyszeri embernek valóságos fogalma az igazi Istenről, remegne, mint a nyárfalevél. Azt mondta, a Bibliából idézve, hogy rettenetes az élő Isten kezébe kerülni. És azt is mondta, hogy Jézus nélkül semmit nem tudnánk Istenről.
2021. aug. 22. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
40%

Pontosan meg tudom mondani. Nehéz lesz elhinni viszont. Az ősi mitológiák szerint a pokol a Föld alatt van. A mennyek felettünk a felhők felett. Ez így is van. A Föld alatt idegen lények élnek. A halál után oda szál le a lélek a sok bűn neehezétől nem tud felemelkedni. Orosz tudósok a 80-as években megfurtak egy ilyen helyet a Föld alatt. Pokoli hangokat hallottak a lelkek szenvedéseiről. Az idegenek asztrálszinten is érzékelnek. Látják az emberi lelkeket és szadizzák mert gonoszak https://www.youtube.com/watch?v=8iPIXq_jGMQ

Régen a Földönkívüliek közvetlen felettünk tartózkodtak az űrhajójukkal. Akik szintén érzékelték a lelkeket és aki jó volt annak a könnyed lelke felszállt a felhők közé az űrhajóra. Innen származnak az angyali beszámolók, mert ott lebegett a Plejádiak űrhajója

2021. aug. 22. 22:41
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
A pokol az a hely, ahol el vagyunk szakítva istentől. Vagyis itt van, a földön.
2021. aug. 22. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
4-es,szerintem is
2021. aug. 23. 01:40
 6/15 anonim válasza:
75%
Most is a pokolban tartózkodunk!
2021. aug. 23. 02:01
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

A Föld nem a pokol. Az egy olyan nekünk létrehozott hely, ahol szabadon teremthetünk. A Svédek nem éreznék pokolnak... Ez olyan hely, amilyennek mi akarjuk. Tényleg teljesen ránk van bízva.

Nem érdekel a politika? El se mész általában szavazni? Helyes, akkor lesz egy "önkéntes" vezető, aki majd mindent eldönt az életeddel kapcsolatban.

2021. aug. 23. 08:44
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
3ast ne pontozzátok le, attól mert ti nem hisztek benne.
2021. aug. 23. 13:30
 9/15 SZücsöm ***** válasza:
70%
4. Akkor a föld nem pokol hisz ha létezik isten akkor ő maga az anyagi világ (is). Nem egy tógás bácsi hanem minden. Ezáltal lényegtelen hol tartózkodsz fizikai vagy asztrál sík (ha 1általán van olyan) képtelenség istenen kívül lenned mert isten maga a létezés.
2021. aug. 23. 13:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Mint túlvilág, úgy nem.

De az alvilág (Ördögfajzatok nélkül), Igen.

A Föld mélye barlangokat mérgező gázokat talán még lávát is láthatunk egyesekben.

S az ahogy a poklot, az alvilágot leírják az az.

2021. aug. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!