Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehetett ez a furcsa...

Mi lehetett ez a furcsa kaparászás?!

Figyelt kérdés
Tegnap este gépeztem a szobámban,közben ment a TV és hirtelen kaparászást hallottam.Nem a TV-ből jött,nem is a gépből,és nem is tartunk állatot.Más kutyák kizárva,mrt a kerítésünkön nem tudnak bejönni a kóbor dögök.Ez nem egyszeri eset,máskor is hallottam már,mintha az ajtómat kaparná valami karmos állat.Nagyon félk,félek egyedül lenni.Ez elég cinkes egy 16 éves fiúnak...mivel tudnám megszüntetni?!Valami szertartás kéne,amivel meg tudom békíteni az esetleges szllemet(?).Kérlek,ha bármi ellenszert avgy szertartást ismertek,írjátok meg!
2010. aug. 29. 15:28
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
szerintem egerek:D
2010. szept. 9. 10:04
 22/24 anonim ***** válasza:

Egy időben én is hallottam a szekrényem felől, aztán bemagyaráztam magamnak, hogy valamilyen állat, nyugi, majd szólsz valakinek, elkapják, kicsinálják, kibelezik.

Azóta nem hallom.

2010. szept. 10. 21:50
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem olyan ez a hang, mintha a szú percegne a bútorban? És minél

nagyobb a csend annál jobban erősödik a hang és mikor elindulsz a zaj

irányába akkor már egészen más irányból hallod? Ha ez így van,akkor

valaki rontást tett rátok, nem szellem jár nálad.Fogadtatok el

ajándékot vagy bármit olyan személytől aki nem kedvel titeket, esetleg

irigy rátok? Ha igen, azt folyóvínél hátatfordítva a válladon

keresztül bedobod a folyóba, (a víz folyásának ellentétesen állva)úgy

hogy a folyó tőled minél távolabbra vigye, mert miután eldobtad, többé

nem láthatod meg azt a bizonyos tárgyat. Semmiesetre se égesd el! De

legjobb ha szakemberhez fordulsz, aki segít ebben. Jó szakembert arról

ismered meg, hogy nem pénzéhes, nem vár tőled hatalmas összegeket

szolgáltatásaiért.

2010. szept. 12. 13:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem szellem lehet az,hanem valami állat. Lehet,hogy macska,az keresztül tud menni egy kerítésen. Ez a leglogikusabb magyarázat. De persze, lehet,még nyest is,stb... Egyszer a mamáméknál is volt ilyen,ott nyestek másztak be a tető alá. Nem kell mindjárt szertartásozni,meg szellemezni,van erre racionálisabb magyarázat is.
2010. szept. 19. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!