Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi lehetett ez a furcsa...

Mi lehetett ez a furcsa kaparászás?!

Figyelt kérdés
Tegnap este gépeztem a szobámban,közben ment a TV és hirtelen kaparászást hallottam.Nem a TV-ből jött,nem is a gépből,és nem is tartunk állatot.Más kutyák kizárva,mrt a kerítésünkön nem tudnak bejönni a kóbor dögök.Ez nem egyszeri eset,máskor is hallottam már,mintha az ajtómat kaparná valami karmos állat.Nagyon félk,félek egyedül lenni.Ez elég cinkes egy 16 éves fiúnak...mivel tudnám megszüntetni?!Valami szertartás kéne,amivel meg tudom békíteni az esetleges szllemet(?).Kérlek,ha bármi ellenszert avgy szertartást ismertek,írjátok meg!
2010. aug. 29. 15:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez állatka lesz a padláson, szellemekhez köze nincs. Valószínű, nyest, menyét vagy ilyesmi.
2010. aug. 29. 15:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehülyéznek a szüleid? Great!
2010. aug. 29. 16:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Igaza van a szüleidnek, hülye vagy. Kaparászást hallasz és azonnal szertartásozni akarsz a szellemek ellen? Hát hajrá, ha ennyi eszed van.
2010. aug. 29. 17:31
 14/24 anonim ***** válasza:
macska egér cickány bogár nyest nyuszt és egyéb kis állatok.
2010. aug. 29. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
lehetnek madarak is
2010. aug. 29. 21:06
 16/24 anonim válasza:
Szerintem is Justin Bieber az.
2010. aug. 30. 10:58
 17/24 anonim ***** válasza:

wazze ne paráztassatok már... mae este egyedül leszek egy kb 200 m2 házban :( és mondjuk félni nem félek de én is tapasztaltam már furcsa jelenségeke... :S

egyszer amikor Stephen King től olvastam a Rémálmok és Lidérceket abban is ilyen kaparászós kera volt basszus és akkor valami el kezdett kaparászni :( és nem csak ilyen van...

már egy másik kérdéshez leírtam egy két furcsa dolgot ami velem történt, ha érdekel majd bemásoplom ide is...

jah én nem cink ha parázol ilyenektől szerintem:D mert nem vok az a félős még is ilyenkor a hideg futkos a hátamon XD

elég szkeptikus voltam amíg veem nem történtek hasonlók...

16/f

2010. aug. 30. 14:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Padlásra bemehet nyest, vagy mókus. Nekem a tetőtérben volt a szobám mikor még otthon laktam a szüleimnél. Ott pl. a cserép alá befészkeltek a verebek. Na, azok tudta rendesen kaparászni. :) Tuti valami állat lesz! Nézz utána, és nevetni fogsz az egészen!
2010. szept. 1. 17:51
 19/24 anonim ***** válasza:
sztem egy macska élezi a karmait..
2010. szept. 1. 21:45
 20/24 konnerth ***** válasza:
Ha az ajtóból hallod akkor valószínű hogy nem a tetőn van...de ha ott van akkor lehet nyest( nekünk az előző házunkban volt egy...olyan rohadt hangos volt hogy azt hittük egy ember pakolászik oda fönt)Mellesleg a konyha közel van ahoz az ajtóhoz, mert az is lehet hogy patkány és érzi a kaja szagát az is nagyon hangosan tud ám kaparászni...és ha megnézed hogy mi az akkor csak résnyire nyisd ki az ajtót mert ha patkány akkor az b@szik elfutni...ááááááá...megy a konyhába:) nem vicc
2010. szept. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!