Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Testen kívüli élmény?

Testen kívüli élmény?

Figyelt kérdés

Egy ideje sikerrel gyakorlom a tudatos álmodást,és legtöbbször elérem azt hogy tudatában maradok az elalvás folyamatának is és nem csak rájövök arra hogy álmodom.

Az elalvási folyamat azon részén amikor a testem lebénul,egyszerűen felkelek (persze a testem hátrahagyva) és cselekszem a fizikát meghazuttolóan. Hallottam az OOBE-ről és tisztában vagyok a fázis ebben a témában használt fogalmával.

Amire a kérdésem kihegyeződik,hogy ez a jelenség valójában micsoda?

2021. aug. 10. 22:08
1 2
 11/13 SZücsöm ***** válasza:
100%

Ha pedig nem akarsz segítséget kérni senkitől nehogy hülyének nézzenek akkor veszel egy tucat matricát randomban. (nem nézed meg mi szerepel rajtuk)

És abból 1 et (vagy akár többet is) ráragasztasz a papírra szintén látatlanul és úgy hogy előtte megkeverted őket. A többi ugyan az. Ami még + hogy nem nézed meg ezután se hogy mi van a többi matricán hogy biztosan kizárhasd a "tudatalattid súgását is" + hogy a maradék matricát felhasználhasd próbálkozásra.

2021. aug. 11. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt eléggé valószínű, hogy csak az alvási paralízis egyik hallucinációs tünetéről van szó. Mert ha álmodná, akkor azt tudná miután felkel belőle.

Mint mondtam az első mondatban is, csak hallucináció. Van aki szörnyeket, szellemeket, démonokat vagy más számára ijesztő dolgokat lát (hallucinál) oda az A.P. közben. És van aki kívülről véli látni magát, mint te is. Természetesen ez is csak az agyad játéka, semmi több.

2021. aug. 11. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Csak álom

Álmodod az egészet

2021. aug. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!