Feltétlenül csak növőholdnál csinálnátok szerelmi kötést?
18-asnak:
16-os vagyok. Azt te honnan tudod, hogy a kérdező hány kérdést írt már ki? Megteheti. De amúgy meg kit érdekel? A párkapcsolata mindenkinek a saját magánügye. Egy normálisan feltett kérdésre, miért nem lehet normális stílusban reagálni? De nem csak ezotéria témakörben tapasztalom ezt sajnos.
"És szerinted az normális amit tenni akar? Megerőszakolni valaki szabad akaratát?"
Az, hogy én mit gondolok, lényegtelen, nem a kérdéshez kapcsolódik. Engem mindig is érdekelt az ezotéria, sokat olvasgatok ebben a témában, nem csak itt és bármilyen hihetetlen sokan vannak még akiket érdekel, ha nem tetszik valakinek valamilyen kérdés nem kell odamenni sértegetni a másikat. Én se megyek sport, politika témakörbe mert még ha akarnék, se tudnék érdemben hozzászólni a dolgokhoz.
20-asnak:
Azt, hogy ki milyen ember nem a piros vagy a zöld százalékarány fogja meghatározni. Pusztán véleménykülönbség, mindenki másban hisz.
Ismeretlenül meg nem fogsz tudni kötögetni senkire se, mivel itt senki sem ismeri a másikat, még látásból se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!