Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen ezo/spirituális közhely...

Milyen ezo/spirituális közhelyeket ismersz, amik szerinted nem feltétlenül működnek?

Figyelt kérdés
pl. Azt kapod amit adsz.
2018. szept. 22. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Amikor a kiegyenlítődés törvényét degradálják ilyen "vonzás törvényévé" azt panaszkodnak, hogy nem működik pedig a kétezer forintos könyvbe így meg úgy meg ígérték. Na azon oda vissza fel le szoktam visítozni.
2018. szept. 22. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Igazából a közhelyek egyike sem működik. Ne is várj a közhelyektől mást: "ócsított", bazári, túlegyszerűsített változatai a Tudásnak és a Törvénynek.
2018. szept. 22. 15:30
 3/13 anonim válasza:
46%

Fogalmazzunk úgy, hogy amit belesorolunk az ezotéria, vagy spirituálitás témakörbe az minden egy fals tévképzet, amit valaki kitalált pénzszerzési szándékkal, sokan meg követik, mert vágynak valami ismeretlen megmagyarázhatatlan dologra, vagy attól várják a megoldást, mert ők maguk képtelen megtalálni egyedül.

Az igazi "spirituális" dolgok, amik a világban valóban léteznek, azok nem fognak kikerülni a világhálóra, és lehet hogy sose találkozol vele életed során, mert nem elég fejlett a tudatszinted. Eleve ott kezdődnek a problémák hogy fogalmunk sincs arról mire képes az ember, vagy ha igen, rossz eszközökkel próbáljuk elérni. Mindig csak a hülye sémák jutnak eszünkbe róla. Léteznek olyan képességek, amikre az emberek nagy %-a nem képes, de az nem tanulható és nem találsz rá semmit a neten.

2018. szept. 22. 19:18
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem akarok offolni de amit példának hoztál , az mükődik. Legfeljebb nem

tudod meg ...

Mindig minden helyzetben mükődik.

2018. szept. 22. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Az okoskodó válaszokra ment a piros pacsi!

Aki a kérdésre válaszol azt természetesen felpontozom.

A többire nem vagyok kíváncsi. Tessék máshol trollkodni!

2018. szept. 22. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
1est természetesen köszönettel felpontoztam...
2018. szept. 22. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
Az összes ilyen, amit valaha hallottam.
2018. szept. 23. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
A csak napjegy alapján történő párosítások.
2018. szept. 23. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:

"Azt kapod amit adsz."

Én ezt máshogy mondanám: az, aki vagy, már jutalom és büntetés is egyben azért, amilyen vagy!

2018. szept. 23. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
"Szellemes ember is láthat szellemeket."
2018. szept. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!