Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Amália mágiával van valamilyen...

Amália mágiával van valamilyen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Van.
2021. júl. 18. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Eleve rosszul kezdődik, első amit megláttam az oldalán: szerelmi kötés. Na az biztos nem vezet a boldogság ösvényére, ha kierőszakolsz egy szerelmet.

Kedves, jó, szövegei vannak, jóindulatúnak tűnik alapjában. Nem az angyalkás mágiája hat szerintem, hanem az, hogy jó tanácsokat tud adni. Javarészt olyan dolgokban segít, melyekben szerintem pszichológus is ugyanígy tudna. De Amáliával nem találkozol, csak angyalokat kér, hogy végezzenek szertartást és tanácsot ad. Pozitívum, hogy biztosan sokat foglalkozik egy vevővel, mivel állítása szerint csak egy-két emberrel foglalkozik egy nap.

Konkrétan a honlapján kívül más tapasztalatom nincsen, én azt gondolom, hogy inkább az élettapasztalata miatt tud segíteni.

2021. júl. 19. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Azt hitte először hogy Anália.
2021. júl. 23. 06:20
 4/8 anonim válasza:
Nem szabad hinni neki,tölem is elöre elkérte utalásal a pénzt amit vissza is igazolt,hogy megkapot, azutan megigerte,hogy küld nekem egy csomagot és azóta nem is jelentkezik a leveleimre.Magyarán szerintem egy csalo ,és még azt mondja aktivan foglalkozik a mágiával, esetleg a csalással !
2022. júl. 21. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó minden ilyen kérdéshez ugyanezt írja, h ő nem kapott csomagot. Nekem segített Amália, a csomagot megkaptam, a kötés sikerült, ezután több ismerősömnek is ajánlottam, azt nem tudom mire jutottak vele, de a csomagot mindenki megkapta. Nem is értem ezt, mi érdeke lenne abban bármelyik ilyen mágusnak is, h ne küldje el. Nyilvánvalóan rendőrségi ügy lenne belőle.
2022. okt. 12. 12:54
 6/8 anonim válasza:
Kb 1 éve kértem Amália segítségét, korrektül megkaptam a csomagot és végig segített, azóta is boldog párkapcsolatban élek a szerelemmel.
2022. okt. 12. 19:34
 7/8 anonim válasza:
Nem szabad neki hinni. Küld csomagot, de semmi nem történik semmit nem csinál. Beszedi a nagy pénzeket és eltűnik egy idő után. Nem reagál semmire. Elhiteti veled az elején, hogy mennyire segítőkész és hozzáértő, de az egész hazugság.
jan. 3. 19:06
 8/8 anonim válasza:
Csaló. Nem szabad neki hinni. Sok pénzt elkért és semmit nem csinált. A levelekre se válaszolt utána.
jan. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!