Ha valóban működik az ezotéria, hogy lehetséges az?
Van két ismerősöm, az egyik kb 10 éve ezotériázik, és több ezoterikus tanfolyamot is elvégzett, sőt több jóst is megjárt, még sincs párkapcsolata, ha van is neki azok rövidek.
A másik egyetlen egy ezoterikus tanfolyamon se vett részt, és nem is járt jósoknál, még is már több éve olyan személlyel él párkapcsolatban, amilyennel szeretet volna együtt lenni.
Mi köze az ezoteriának a párkapcsolathoz?
Én jósolok például, ismerem az alap mágia lépéseit, mégsincs párkapcsolatom. Erre varrjál gombot:-D
Hogy valóban be tudj vonzani egy társat,előbb szükséges a benned kialakult gátló tényezőket oldani. Ha például megyőződésed az hogy senkinek sem vagy elég jó,azzal párhuzamosan azonban nagyon szeretnél egy párkapcsolatot,nagy eséllyel ha ki is alakul egy kapcsolatod,azt a vele ellentétesen generált hatások rombadöntik. De ez csak egy példa a sok közül.
Könnyedén lehet hogy a bevonzani kívánt eseményre nem tud elég erősen ráhangolódni,kihegyeződni.
Az ezotériban is -mint szerintem mindenben- az első lépés hogy önmagunkat felfedezzük és a megfelelő kerékvágásba tegyük,ha ez nincs meg akkor bármire törekedhetünk,legjobb esetben is csak részeredményt érünk el.
Normális, ezoteriában hívő ember nem fog vonzogatni meg mágiázgatni, mert tiszteletben tartja a nagyobb törvényeket.
Én is megtehetném hogy bárkit magamhoz kössek, vagy bevonzzak, de nem lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!