Valóban lehet átkot tenni valakire? Lehetséges, hogy ez kihat az ember egész életére?
Látnok ismerősöm már többször is, hogy egy családtagom tesz rám valamiféle átkot fekete mágus által. Számomra ez nagyon mesebelinek hangzik, de egyre több olyan dolog ér, ami igazából szerintem nem véletlen.
Az elsőszámú fő dolog: világéletemben a tanulás volt. Mindig minden jeles volt, most viszont hiába tanulok egy sima dogára is (például tegnap) 6 órát, egyszerűen elrontom. És minden tantárgynál ez megy.
Furcsa álmaim is vannak néha, bár az utóbbi időben még aludni se tudok a tanulás miatti gyomorideg végett.
Az egészségem is egyszercsak most leromlott, es egyaltalan nem értem. Ilyen bajaim sosem voltak. Most pedig az orvos szerint a hajam is kihullhat stb.
Pedig előtte soha nem volt semmi ilyen.
Es meg sok szokatlan rossz dolog jelent meg az eletemben.
Igazából azzal a csaladtagommal kozel sem apolok jo viszonyt, de nem ertenem egyaltalan miert tenne ilyet barki is.
A saját tudati állapotodon kívül másra nem vagy hatással. Amikor így gondolkodsz, és ilyen ártó szándékú érzésekkel azonosulsz, akkor ezzel saját magadnak teremtesz negatív tudatállapotot, ami által szenvedni fogsz. Sokan ezt karmának hívják, de én nem szeretem ezt a szót használni, mivel teljesen félre van értelmezve az egó által.
Önmagadon kívül tehát másra nem vagy hatással.
Minél jobban gyűlölsz másokat, az azt jelenti, annál jobban azonosulsz az egóval, ami félelmet, szorongást, depressziót eredményez. Minél jobban együttérzel másokkal, minél több szeretet van a szívedben, annál jobban feloldod magadban az egót, ami megkönnyebbülést, felszabadultságot, belső örömöt eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!