Melyik a valódi Sátánizmus?
Szerintem nincs valódi sátánizmus,de feltétlenül akarunk egyet akkor az a teista forma. A JoS inkább spirituális dolgokat majmol és forgat ki,valamint szélsőséges politikai nézeteket támogat.
A Lavey féle sátánizmus inkább egy életvezetési etikett,amit áthat a teista és autodeista filozófia.
Másfelöl szerintem,Sátán nem egy önmagában értelmezhető istenkép,sokkal inkább egy istenkép egyik aspektusa,megnyilvánulása,ami a termetett világban és az abban ható energiák negatív,árny oldalát hivatott képviselni.
zsidók készítették a:
kabbalát, necronomicont s a démonok lexikonját a Salamon kulcsait- Salamon zsidó volt. Lásd:Asmodeusz gonosz volt aszerint h szeretett egy nőt s nem hagyta h mással háljon.sztem ez inkább romantikus de mindegy. későb egyre jobbnak gondolták. Salamont helyetesítette egy ideig valamiért. most nem nézem meg mert mobillal vagyok.
én írtam a spirit irogatójával. csak akkor irta ki a necronomicont amikor ráirtam. s azt is csak angolul.pedig mwgyrul is fenn van. nem tudja a démoni enneket sem. a joy of satanon soha nem is voltak tóra visszaforditó rituálék. már levete a nyomi. a joy sem tudja a necronomicont s a démoni enneket sem. a meditációk egy része nem egészen jó. pl. ezyiptominál nem Toht a 3. szem, hanem Ízisz. Lásd: írd be a keresőbe h egipt meditacion vagy egipt yoga vagy egipt spiritual. csak a képeknél nézd mert csak 2 kép mutatja a helyes egyiptomi meditációkat.
csak egy nácista b@rom cainálta a joyt is s a spirit of eridut.
örülhet a mostani újonc h nem látta s nem csinálta a tóra visszafordító rituálékat. azok komoly negatív pentagramm rituálék s az elvégezője elleni.
amúgy nem is furcsálják h budhista meditációk is vvannak s a kundalini jogat is csinálják a budhisták. csoda h nem állitják h a budjlhisták is valójában sátánisták. a meditációik s jógáik ott vannak s mégis kritizálják a budhizmust.
kritizálják a wiccásokat s mégis az ő linkjeikkel élnek vissza.
amúgy Szatanasz, Szatanamasz nem Sátán neve s semmi köze hozzá. ne ave Szatanazzanak már!
Az, amelyiket te hiszed, te művelsz.
Minden más, ezzel ellenkező nem az igazi (hiszen, ha az lenne, te is annak híve lennél.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!